06 травня 2022

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 06.05.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О. Вілкула, вечір 6 травня

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 6 травня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Обстріли на Дніпропетровщині

Останнім часом на Дніпропетровщині мало який день проходить без обстрілів. На брифінгу у Дніпрі рятувальники розповіли про атаки окупантів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До міста надійшла тисяча кевларових касок

До Кривого Рогу доставлена чергова партія амуніції. Тисячу касок відправлять частинам Збройних сил, Нацгвардії і тероборони.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В гостях у родини Стороженків

Чотири тисячі багатодітних сімей нині проживають у Кривому Розі. Найбільша виховує 18 дітей. Усі такі родини охоплені міською соціальною програмою. Напередодні Дня матері, який відзначаєаться цієї неділі, Юрій Вілкул відвідав дружню родину Стороженків.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Народжені у війну

Народжені у війну. В міському управлінні охорони здоров’я повідомили: за понад сімдесят діб війни у місті народилися більш як 680 дітей. Дарують нове життя у Кривому Розі і жінки-переселенці.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Напередодні травневих дат

Напередодні травневих дат у місті упорядковувають пам’ятники, присвячені історії Другої Світової війни. Сьогодні наводили лад на братській могилі «Скорботна мати». Тут поховані воїни, які загинули в боях за Гданцівку. Участь у заході взяв начальник Війьскової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. Зазначив, що цьогоріч День перемоги над нацизмом у місті відзначатиметься 8 травня.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дорожчає проїзд у маршрутках: відзавтра - по 10 гривень

З сьомого травня - по 10 гривень. Відзавтра в криворізьких маршрутках здорожчає проїзд. Зміну тарифу перевізники пояснюють нинішньою ситуацією на ринку пального. Олег Ендрексон продовжить тему.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кредитні канікули триватимуть до кінця травня

В українських банках анонсують припиненння дії кредитних канікул. Державний Приватбанк повідомив, пільги поки що діють. Нагадаємо, вже понад два місяці власники карток Приватбанку можуть користуватися коштами в межах свого кредитного ліміту без внесення мінімального щомісячного платежу. Проте з першого червня правила можуть змінитися.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Переможниці обласного конкурсу «Вчитель року» представлять Дніпропетровщину на національному рівні

У найпрестіжнішому серед освітян національному конкурсі "Вчитель року - 2022" братимуть участь дві криворожанки. Вони перемагли в обласному етапі професійного випробування. З педагогами, які представлять Дніпропетровщину на вищому рівні, спілкувалася Надія Шевченко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Франкові образи у картині: криворожанка Софія Куліш перемогла у всеукраїнському конкурсі

Віршовані рядки, що ожили в картині. Юна художниця Софія Куліш перемогла на Всеукраїнському літературно-мистецькому конкурсі «Стежками Каменяра». ЇЇ робота стала найкращою ілюстрацією до творів Івана Франка.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Арт-терапія з благодійною метою: малюнок дітей-переселенців стане цифровим лотом аукціону

Зверху синя долонька, знизу, жовта долонька. Кольорами державного прапора діти-переселенці малювали картину, яка згодом стане лотом інтернет-аукціону. Про наміри організаторів арт-акції та емоції учасників далі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Не здається без бою: вуличні концерти Івана Заміги

Його голос сьогодні звучить у різних куточках нашого міста. Хоча відомим став як танцівник на візку. Творчий і позитивний, сильний духом та з гумором. Про вуличні концерти Івана Заміги розкаже Юлія Вєтряк.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки