10 травня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 10 травня

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула про ситуацію на вечір 10 травня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 10.05.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Захищаючи Україну, загинув криворізький нацгвардієць Юрій Кутумов

Намагаючись врятувати побратима, героїчно загинув 39-річний боєць Національної гвардії Юрій Кутумов.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Вибухонебезпечні предмети КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "10 хвилин"
Нова техніка для військових

Мобільність військових підрозділів - ефективне виконання завдань. Понад три сотні машин різного класу передала Військова адміністрація Кривого Рогу бійцям криворізького гарнізону, Нацгвардії і батальйонам тероборони. Ще шість потужних автомобілів отримують бійці ТРО.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вибухонебезпечно: касетні боєприпаси на території громад Криворізького району

Ворог не припиняє обстрілювати селища на межі Херсонщини та Криворізького району. Сьогодні вранці з артилерії поцілили по будинках Зеленодольської громади. Людей не зачепило, - повідомив начальник військової адміністрації міста Олексадр Вілкул. Агресор використовує заборонені женевською конвенцією касетні боєприпаси. Вони можуть здетонувати навіть на третю добу після обстрілу. Про правила поводження з вибухонебезпечними предметами нагадують криворізькі рятувальники.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зіткнулися трамвай та маршрутка: в аварії на Третій дільниці постраждали семеро людей

ДТП за участю маршрутки і трамвая сталася на третій дільниці. Семеро людей травмувалися. На щастя, обійшлось без жертв.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допомога майбутнім мамам: 140 вагітних жінок перебувають під наглядом криворізьких лікарів

Понад 55 тисяч переселенців прихистив Кривий Ріг. Серед них - і вагітні, і жінки з маленькими дітьми. За останні два місяці мами-переселенки народили в місті більше 30-ти малюків, ще 140 жінок при надії перебувають під наглядом криворізьких лікарів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В очікуванні пального: ситуація на криворізьких АЗС

Довжелезні черги на заправках за дефіцитним бензином і дизелем. В Україні не спадає криза на ринку пального. Щоб заправити автівку, водіям доводиться проходити цілі квести, витрачаючи час і чималі гроші. Чи можна очікувати покращення ситуації та які настрої в автолюбителів? Дізнавався Олег Ендрексон.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Завершення навчального року: департамент освіти і науки - про особливості освітнього процесу і вступної кампанії

Середина травня - час, коли учні готуються до завершення навчального року. У міському департаментів освіти і науки повідомили про строки та особливості вступної кампанії.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
76-ий день війни

З вірою в наших захисників, за підтримки західного світу - українці здобудуть омріяну перемогу. Містяни не втрачають надію, що правда за українським народом і його життя має бути вільним та мирним. З криворіжцями спілкувалася Надія Шевченко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Маленькі комахи - великі проблеми: екнтомологи нагадують про особливості перебігу хвороби Лайма

Сезон кліщів оголошується відкритим. Вони дошкуляють як людям, так і їхнім домашнім улюбленцям. Щорічно від укусів кліщів потерпають понад 20 тисяч українців. Як уберегтися від небезпеки і не підчепити кліща – дивіться у сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Юні академіки з Кривого Рогу: 18 дітей стали переможцями і призерами національного відбору «Олімпіади геніїв»

18 криворізьких дітей стали переможцями та призерами національного відбору американського конкурсу «Олімпіада геніїв». Це переважно члени Малої академії наук, які проводять дослідження з екологічної тематики. Володарка золотої медалі Софія Вознюк візьме участь у міжнародному фіналі конкурсу. Він відбудеться у червні в Нью-Йорку, у Рочестерському технологічному інституті, який, власне, і заснував цю премію. З переможцями та призерами конкурсу спілкувалася Надія Шевченко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки