12 травня 2022

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 12.05.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 12 травня

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула про ситуацію на вечір 12 травня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Ворог обстріляв Велику Костромку і Зеленодольськ

Близько сьомої ранку під ворожий обстріл з системи залпового вогню «Ураган» потрапили селище Велика Костромка та місто Зеленодольск.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
«Прихисток» для переселенців

Соціальна програма «Прихисток» у Кривому Розі - в дії. В рамках цієї програми у Центрі надання адміністративних послуг «Віза» вже запрацював новий сервіс з прийому заяв криворіжців. До центру вже звернулися майже дев'ятсот мешканців, які надали своє житло внутрішньо-переміщеним особам. Як отримати компенсацію від держави, дізнавався Іван Проводов

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Водійське посвідчення - за спрощеною процедурою: Кабінет міністрів спростив процедуру навчання та отримання посвідчення водія у сервісних центрах МВС

Кабінет міністрів спростив процедуру навчання та отримання посвідчення водія у сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ. Постанову «Про навчання водіїв та державну реєстрацію транспортних засобів у період дії воєнного стану в Україні» прийняли на засіданні уряду 10 травня. Що саме змінилося - дивіться далі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Справа Аміни Менго - знову у суді

Понад чотири роки в судах. Ще в січні - оголошений вирок. І знову на лаві у судовому залі - прийомні батьки Аміни Менго, криворізької дівчинки, спалені рештки якої знайшли затопленими у водоймі. Сьогодні вони - у Дніпровському апеляційному суді, оскаржують рішення суду першої інстанції.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Всесвітній день медичної сестри

Дванадцятого травня увесь світ відзначає Міжнародний день медичної сестри. Це - дата народження леді Флоріс Натінгейл. У середині 19 століття, в період кримської кампанії, іменита британка працювала у воєнних госпіталях Туреччини та Криму. З ім'ям ціє жінки пов'язують визнання справи сестер милосердя як важливої благородної місії. На сьогодні в Україні працює понад триста три тисячі медичних сестер і братів. Ці люди в сучасних реаліях стали незамінними помічниками й рятівниками.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зарахування до коледжів - зі змінами: цьогоріч в Україні максимально спростили процедуру вступу до навчальних закладів

Цьогоріч на Дніпропетровщині зарахування абітурієнтів до коледжів проходитиме зі змінами. Нововведення – через воєнний стан. Про особливості вступної кампанії-2022 - далі

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Театр - переселенцям

Мистецтво відволікає від негативних емоцій та зцілює душу. Впевнені у цьому актори театру драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка. Зараз артисти здебільшого гастролюють - проводять виїздні концерти у закладах, де проживають преселенці. На одному із таких виступів побувала наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Бузковий розмай: у Криворізькому ботанічному саду розквітли 62 сорти бузку

У Криворізькому ботанічному - бузковий розмай. Нині там час неймовірних пахощів і барв. Пік квітування бузку триватиме до кінця цього тижня. Тож ті, хто відвідає ботсад вже в найближчі вихідні, зможуть відпочити на свіжому повітрі і ще встигнуть побачити цвітіння бузку. Красу весняного ботанічного саду бачила Ірина Павленко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Американська зірка Дженіфер Лопес виступить на концерті в підтримку України

Американська зірка Дженіфер Лопес підтримує Україну.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Російська пропаганда поширює безглузді фейки про дніпровські лікарні

На росії вигадали чергові «провокации украинских спецслужб». Цього разу - у Дніпрі.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
«Ви робите колосальну роботу в складний для країни час»: Олександр Вілкул привітав медиків з профі-святом

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул привітав медиків з Міжнародним днем медичної сестри.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки