13 травня 2022

Фонд Вадима Новинського передав Кривому Рогу чотири автомобілі “Швидкої допомоги”

Передані «швидкі» та медичне обладнання будуть використовуватись для надання медичної допомоги жителям міста та вимушеним переселенцям. Всього лікарні Кривого Рогу отримають десять “швидких” від Фонду Новинського. Наразі очікується доставка ще шістьох автомобілів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 13.05.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 13 травня

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул - про ситуацію на Криворіжжі на вечір 13 травня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
«Україно моя» КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "10 хвилин"
На шпилі адмінбудівлі Криворізького залізорудного комбінату встановили Герб України

Кривий Ріг очищується від радянської символіки. Сьогодні з адміністративної будівлі АТ «Кривбасзалізрудком» прибрали комуністичну зірку. Тепер на шпилі височіє Державний Герб України.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Прощання з бойовим медиком: криворожанці Інні Дерусовій посмертно присвоєно звання Героя України

Сьогодні криворіжці прощалися з мужньою землячкою Інною Дерусовою.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
За паспортом - до «Візи»: відновили роботу паспортні офіси центру адмінпослуг

В умовах воєнного стану Центр «Віза» та його підрозділи продовжують надавати адміністративні послуги. Нещодавно відновили свою роботу паспортні офіси. Розповідає Іван Проводов.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допомога дорослим і дітям: прийом переселенців у Кривому Розі

За статистикою у десятки тисяч переселенців, яких прийняв Кривий Ріг - непрості людські долі, історії порятунку і небайдужості. А ще - робота цілих колективів, об’єднаних метою допомогти співвітчизникам. Соцпрацівники, освітяни, медики. У центрах прийому та розміщення переселенців налагоджена система підтримки. Наші журналісти спілкувались з жителями таких центрів та з тими, хто допомагає людям опанувати себе після важкої дороги.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День війни: їхати чи залишитися

З початку російського вторгнення наприкінці лютого понад п’ять з половиною мільйонів громадян залишили Україну. Останнім часом дедалі більше людей повертається додому. На кордонах спостерігається зворотній потік. Їхати чи залишитися? Про це сьогодні говорили з криворіжцями на вулицях.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обережно, нітрати: яка небезпека може критися за яскравими овочами та фруктами?

Кольори літа на прилавках - в місті у розпалі сезон торгівлі тепличними овочами та ранніми фруктами. Тим часом фахівці з гігієни харчування виходять на ринки та у місця стихійної торгівлі, аби перевірити, чи безпечні продукти пропонують покупцям? Про шкоду нітратів - у нашому сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відпочинок під час війни: кому можуть відмовити у відпустці, коментує юрист

Сезон відпусток наближається. За теперішніх обставин складно планувати подорожі, але відпочинок усе ж необхідний. Законодавство не відміняє право працюючих на відпустки. Проте на окремих підприємствах можливі варіанти. Про нюанси права на відпочинок під час воєнного стану розкаже Надія Шевченко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Просвіта і супровід інфікованих у віл-сервісних організаціях

Щороку у третю неділю травня у світі вшановують людей, померлих від СНІДу. Тільки за офіційною статистикою, у Кривому Розі - понад десять тисяч ВІЛ-позитивних. І вже не йдеться про асоціальні елементи. Інфікуватися з необережності може будь-хто. Медики кажуть, важливо вчасно діагностувати проблему. З представниками віл-сервісних організацій спілкувались наші журналісти.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки