14 травня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 14 травня

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 14 травня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 14.05.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Допомога від спортсменів: черговий вантаж допомоги надійшов від волонтерів криворізької федерації рукопашного бою

Черговий вантаж допомоги від волонтерів криворізької федерації рукопашного бою прибув цими днями до одного із закладів Інгулецького району, де тимчасово проживають мешканці з окупованих територій.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Велопатруль у криворізьких парках: 10 велопатрульних заступили на чергування містом

На вулицях нашого міста знову чергують велопатрулі. Вони підтримуватимуть громадський порядок у парках, скверах та зонах відпочинку. Про перші результати роботи в цьому році - в нашому сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вулицями міста: криворізька туристична фірма організовує активне дозвілля для тимчасових переселенців та мешканців міста

У місті тривають різні екскурсії для переселенців та всіх охочих криворіжців. Сьогодні відбулася вже четверта пішохідна екскурсія зі смаколиками-оберегами й цікавими історіями про місто. Тему продовжить Вікторія Добровольська.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На гачку у шахрая: як розпізнати фішингову атаку?

Не ведіться на фішинг! Це одна із популярних нині афер у мережі. Хакери, щоб отримати конфіденційні дані, створюють фейкові сайти, які імітують інтернет-сторінки популярних компаній. Розрахунок іде на те, що користувач не помітить підробки і вкаже на сторінці особисті дані. Як розпізнати аферистів та не потрапити на гачок шахраїв, дізнавався Іван Проводов.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
КНВЦ розпочав набір першокурсників: у Криворізькому навчально-виробничому центрі розпочався прийом документів для вступу

Криворізький навчально-виробничий центр з першого травня розпочав набір учнів на перший курс. Такі популярні та потрібні спеціальності, як кравчиня, оператор швацького виробництва, перукар, майстер манікюру, повар-кондитер є вже традиційними в переліку ліцензованих професій центру. Про умови вступу для потенційних абітурієнтів, - наш наступний сюжет.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
80-й день війни: життя прифронтового Кривого Рогу

Вісімдесят днів героїчного опору наших Збройних Сил. Прифронтове місто живе своїм звичним життям. Уранці люди гуляють парками, п'ють каву, а, між іншим, слідкують за оновленням інформстрічок. Які настрої панують на вулицях Кривого Рогу, - далі в сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пісні за Україну

Чимало світових зірок шоубізнесу, мистецтва, спорту не залишаються осторонь подій в нашій країні. Знаменитості допомогають матеріально та гуманітарними ініціативами, надихають своєю творчістю. Підтримка усього вільного світу України вражає своєю солідарністю та принциповою позицією.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Допомога від ООН": шахраї створили опитування у Facebook, щоб викрадати дані платіжних карток 

Державна служба спеціального зв'язку попередила про нову шахрайську схему на тему виплат від ООН.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Збірна України з баскетболу вперше в історії виграла Дефлімпіаду

Українці вперше в історії Дефлімпіад виграли турнір з баскетболу. На цьогорічних Іграх у Бразилії наша чоловіча збірна розгромила команду США з рахунком 91:66.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Укрзалізниця скасовує евакуаційні потяги – залишили один рейс

АТ «Укрзалізниця» припиняє курсування евакуаційних потягів. Через суттєве зменшення кількості пасажирів на таких рейсах залишили тільки один евакуаційний напрямок із Покровська Донецької області. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Сьогодні – фінал Євробачення-2022. Де та коли дивитись?

14 травня в італійському Турині відбудеться гранд-фінал пісенного конкурсу «Євробачення-2022». Представинки від України – гурт Kalush Orchestra – виступатимуть під номером 12.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У пошуках унікального кадру: на вулиці Одеській криворізькі фотографи знайшли свою Молдаванку

«Південна Пальміра по-криворізьки». Так охрестили свою чергову екскурсію представники громадської організації "Спільнота творчих фотографів Кривого Рогу". З ґаджетами у руках вони пройшлися вулицею Одеською та розшукали свою Молдаванку, де проживають мешканці нашого міста. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки