17 травня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 17 травня

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 17 травня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 17.05.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
1520 - на зв’язку з городянами: контакт-центр за неповних три місяці прийняв 26 тисяч дзвінків

Лінія 1520 - на цілодобовому зв'язку. З початку війни контакт-центр - своєрієдна гаряча лінія з багатьох питань, які турбують жителів міста і переселенців. Від побутових і комунальних до отримання соціальних виплат, пенсійного забезпечення і медичної допомоги. Іван Проводов розкаже детальніше.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Приймають переселенців: як організовано допомогу переміщеним особам у Народному домі

Кривий Ріг на сьогодні прийняв понад 55 тисяч переселенців. Останніми тижнями прибуває до тисячі людей в день. Для одних наше місто стає проміжним пунктом у дорозі на захід. Для інших – тимчасовим прихистком надовше, а то й новою домівкою. І перший заклад, де приймають переселенців - Народний дім. Наталя Рибчинська відчула атмосферу закладу у непрості дні.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вторинна медична допомога у Кривому Розі

В разі необхідності і переселенці, і криворіжці можуть розраховувати на повноцінну медичну допомогу. Звернутися можна як до сімейних лікарів, так і до спеціалістів вузькопрофільних. Більше про це - в наступному сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Консультаційний пункт для абітурієнтів відкриють в КДПУ

Орієнтир для абітурієнта: окрім приймальної комісії, в КДПУ з липня традиційно запрацює й окремий консультаційний пункт. Тут випускникам допоможуть відкрити електронні кабінети та нададуть необхідні консультації.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В театрі Шевченка презентують ікону криворізького майстра Василя Пілки

Криворіжців запрошують побачити різьблену на склі роботу Василя Пілки «Ігуменя Святої гори Афон». Ікону Пресвятої Богородиці виставлять у холі театру імені Тараса Шевченка на проспекті Поштовому. Експонуватимуть нову роботу майстра протягом двох днів - 18 та 19 травня, з 14.00 до 18.00. Згодом ікона має відправитись на гору Афон, до храму Преображення Господнього.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
83-й день війни: перекреслені плани

Повномасштабна війна, вісімдесят третій день з початку російського вторгнення. На порозі - літо. Запитуємо криворіжців, чи будують плани на відпустки і чого чекають від післяпереможного майбутнього.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вишита колекція Олени Нестеренко

Вишитий день календаря - вже післязавтра. Українці готуються до свята, яке нині має ще більший символічний відтінок. Наші журналісти побували у корчмі, де все дихає українською старовиною та самобутністю.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На Дніпропетровщині відновили «дорогу життя» Мерефа – Лозова – Павлоград

У Дніпропетровській області завершили відновлювальні роботи на дорозі Р-51 Мерефа – Лозова – Павлоград, - повідомив перший заступник голови Державного агентства автомобільних доріг Андрій Івко.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Над Дніпропетровщиною наша ППО збила ворожий безпілотник

Наші захисники зірвали спробу ворога провести повітряну розвідку на території області. Сили ППО успішно ліквідували ворожий БПЛА.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Завтра Кривбасводоканал виконуватиме роботи на пр. Гагаріна. Де не буде води?

18 травня КП «Кривбасводоканал» виконуватиме невідкладні роботи на ВНС 7 на пр. Гагаріна, 81а, - повідомила пресслужба підприємства.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі горів приватний будинок на вулиці Норільській

Сьогодні близько 11-ої години сталася пожежа у приватному будинку на вулиці Норільській, що в Тернівському районі.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки