21 травня 2022

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 21.05.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 21 травня

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 21 травня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Пільги при вступі до українських вишів

Вступна кампанія - найголовніший час у житті кожного абітурієнта. Цьогоріч вона розчинається 1 липня і проходитиме з певними змінами.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Медиків викрили на торгівлі наркотичними і психотропними речовинами

Схему незаконної діяльності лікарів одного із криворізьких медзакладів викрили оперативники обласного управління боротьби із наркозлочинністю спільно із криворізькими правоохоронцями. Процесуальне керівництво здійснює Криворізька північна окружна прокуратура.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вихід є - нові завдання: центр лікування залежностей приймає переселенців

Вихід є. Із будь-якої, навіть найскладнішої ситуації. Це добре знають співробітники однойменного центру лікування залежностей. Під час війни вони прийшли на допомогу не тільки своїм звичним пацієнтам, а й сотням українців, які опинилися у небезпеці. Розповідає Наталія Рибчинська.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Україна - це Європа: думки криворіжців

Сьогодні відзначають День Європи в Україні. Цьогоріч через війну обійшлися без гучних святкувань. Не проводять масові заходи і в Кривому Розі. Наші журналісти сьогодні вийшли на вулиці, аби почути думки городян про Україну як частину Європи.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Жовто-блакитні заїзди: флешмоб до Дня Європи

До Дня Європи в Україні криворізькі водії-екстремали влаштували патріотичний флешмоб. На трасі автодрому «Кривбас-екстрим», де традиційно проходять у нашому місті гонки на виживання, вирувало запекле чоловіче протистояння. Більше знає Іван Проводов.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Прощай: музичне звернення до мовчазних колег

Музичне звернення до мовчазних колег. Криворізькі музиканти створили нову версію хіта з понад 30-річною історією. Передувала цьому бурхлива дискусія онлайн. Ірина Павленко розкаже про це більше.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі водій Форда «Фієста» в'їхав у дерево, мало не збивши дитину

Сьогодні близько 17:30 сталася ДТП на вулиці Харцизькій у Саксаганському районі.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У криворізькому театрі «Академія руху» показали виставу «Співи сонця і тіні»

Сьогодні на сцені Криворізького академічного театру музично-пластичних мистецтв "Академія руху" показали пластичну драму "Співи сонця і тіні".

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Назбирав 7 касетних боєприпасів: у Криворізькому районі підірвався пенсіонер

У Криворізькому районі пенсіонер підірвався, коли перебирав касетні боєприпаси. Він у лікарні, у важкому стані, - повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.      

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Ракети окупантів поцілили у військовий об'єкт на Рівненщині, постраждали шестеро людей

Сьогодні близько опівдня рашисти вдарили кількома крилатими ракетами по Рівненщині. Вони прилетіли з півдня, і їх бачили у самому обласному центрі.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
На захисті України загинув боєць Криворіжжя Степан Вітвілюк

17 травня загинув наш захисник, мешканець Криворізького району Степан Вітвілюк.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Скелі, стрільба з лука й нейрографіка: у місті провели активну екскурсію для криворізьких туристів

У Кривому Розі тривають різні екскурсії для містян та переселенців. Сьогодні для криворізьких туристів влаштували активний відпочинок на селях МОДРу. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки