01 липня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 1 липня

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 1 липня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 01.07.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Не виручайте кошти! КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "МОВИМО"
Військова адміністрація Кривого Рогу підтримує прифронтові громади

Туди, де чекають. Кривий Ріг продовжує надавати системну допомогу сусіднім громадам. За два дні у населені пункти Зеленодольської та Нововоронцовської громад команда Військової адміністрації доставила тисячу продуктових наборів, кожен - понад 11 кілограмів. Далі за графіком - інші села Криворіжжя та звільненої Херсонщини. А зараз репортаж Олега Ендрексона - з Грушівки.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Продуктові набори від міста - у Металургійному районі

Майже 59 тисяч криворізьких сімей стали учасниками масштабного соціального проекту від Військової адміністрації та міськвиконкому. Найбільш вразливі категорії громадян отримують безкоштовні продуктові набори, що формуються коштом міського бюджету та розподіляються по спеціалізованим пунктам видачі. Людям з обмеженими фізичними можливостями проднабори доставляють за місцем проживання.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Після «дороги смерті» - життя з нуля: історія сім'ї переселенців

Під обстрілами, без води, світла, газу та зв’язку. Так жила родина з Лисичанська. Після «дороги смерті» нині звикає до тиші у Кривому Розі. Історія порятунку і життя в зоні бойових дій - в сюжеті Вікторії Добровольської.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Державні допомоги збільшаться з 1-го липня

Державні допомоги - у новому розмірі. 1-го липня згідно з законом "Про державний бюджет на 2022-ий рік" збільшується розмір прожиткового мінімуму для основних груп населення. Він, у свою чергу, впливає на суми державних соціальних допомог. Цьогоріч, як і зазвичай, перерахунок соціальних виплат проходитиме автоматично. Для цього надавати додаткові документи не потрібно.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У пошуках роботи: більше тисячі ВПО стали клієнтами Криворізького центру зайнятості

До Криворізького центру зайнятості з початку повномасштабної війни звернулося понад тисячу переселенців. У центрі констатують, кількість пропозицій на ринку праці значно зменшилась. Здебільшого переміщені особи отримують державну допомогу по безробіттю. Працевлаштовані 13 відсотків шукачів роботи. Детальніше - Валерій Кожухар.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Конференція «Відбудуємо Україну»

Тенденції на ринку праці, перспективні напрямки зайнятості і нагальні питання для роботодавців і тих, хто у пошуку роботи, обговорили сьогодні на конференції "Відбудуємо Україну". Захід проходив у центрі професійної освіти і навчання. Представників провідних підприємств-роботодавців міста відзначили нагородами. Як зазначають учасники конференції, нині заклади вищої і передвищої освіти відіграють визначальну роль у підготовці професійних кадрів. Для них передбачені спеціальні програми та проекти на рівні міста і регіону.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підготовка до навчального року в області

Навчальний рік - за партами В Україні планують розпочати новий навчальний рік офлайн на територіях, де не ведуться бойові дії. Одна з головних умов - наявність укриттів та інші заходи безпеки. За даними обласної Військової адміністрації, діти повернуться у класи в понад восьмистах навчальних закладах регіону. Про це повідомили на брифінгу у Дніпрі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перспективна професія: у будівельному коледжі стартувала вступна кампанія

З 30 червня в Україні розпочався прийом електронних заяв від вступників, що мають базову середню освіту. Навчальні заклади відкриті для майбутніх студентів. У місцевому будівельному коледжі і консультують вступників, і мотивують обрати перспективну мирну професію.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки