05 липня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 5 липня

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір на 5 липня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 05.07.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
У Кривому Розі в річці втопився 21-річний хлопець

Сьогодні в Інгулецькому районі відпочинок молодої компанія біля річки закінчився трагічно. Один з відпочивальників вирішив скупатися й потонув.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Ранкова ракетна атака на Дніпропетровщину: ворог випустив сім ракет по нашому регіону, шість із них вдалося збити

Ранок на Дніпропетровщині розпочався з масованої ракетної атаки. Максимально успішно спрацювали наші сили ПВО. Шість із семи ворожих ракет збито. Напружені ніч та ранок і у Криворізькому районі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі попрощалися з Андрієм Бреславцем

У Кривому Розі сьогодні попрощалися з Андрієм Бреславцем. Він мав досвід служби в АТО і знову пішов у військкомат за два дні до початку повномасштабної війни. Загинув за Україну у боях на Луганському напрямку.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Жінки і військовий обов’язок: кого чекають у військкоматах з першого жовтня

Жінки - на військовому обліку. З 1-го жовтня українок чекають у військкоматах. Утім, не усіх, а лише жінок, що мають визначені наказом Міноборони спеціальності. Хто підлягає взяттю на військовий облік та які обмеження передбачені для військовозобов`язаних жінок, дізнавалась Дар'я Юзькова.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Генштаб про заборону покидати місце проживання військовозобов'язаним

Тим часом у мереж розгорнулася дискусія довкола інформації про заборону покидати місце проживання для призовників, військовозобов'язаних та резервістів без дозволу військкомату. Сьогодні Генштаб опублікував офіційне повідомлення, яким підтвердив цю заборону.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Запрацювали літні клуби для дітей: від рукоділля і моделювання - до танців і футболу

Літо - з користю. За ініціативи Військової адміністрації у місті відкрито літні клуби дозвілля й розвитку дітей. Сьогодні це 66 локацій у різних районах нашого міста, які відвідують 1300 дітей віком від 7 до 14 років. Це і криворіжці, і діти-переселенці. В одному з клубів були сьогодні наші журналісти.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У районах міста щоденно працюють пункти видачі проднаборів

Без вихідних, організовано і зручно. У 27 пунктах в різних районах міста продовжується видача безкоштовних продуктових наборів від Військової адміністрації та міськвиконкому. За розширеним списком отримувачів додалося ще 56 тисяч криворізьких сімей.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На пожежі постраждав безхатько

Чоловік без визначеного місця постраждав отримав опіки на пожежі у покинутому будинку по вулиці Халтуріна, що у Центрально-Міському районі. Чому зайнялася будівля, з’ясовують правоохоронці.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обираю безпеку на воді: криворізькі рятувальники провели профілактичну акцію

Обережно на воді! Попри те, що у Кривому Розі жоден пляж цьогоріч офіційно не відкритий для купання, у таку спеку біля кожної водойми - чимало людей. Сьогодні криворізькі рятувальники провели ранок на Ставках у Покровському районі. Спілкувалися з відпочивальниками про правила безпечного дозвілля біля води.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З 12-го липня зміниться розклад приміських поїздів

З 12 липня в Криворізькому регіоні зміниться розклад руху низки приміських поїздів. В пресслужбі «Укрзалізниці» пояснюють це логістичними особливостями, зокрема, пов’язаними зі зміною часу відправлення поїзда «Кривий Ріг-Київ».

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки