07 липня 2022

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 07.07.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 7 липня

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір на 7 липня.

 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Двоє криворіжців посмертно відзначені державними нагородами

Державними нагородами посмертно відзначені двоє криворізьких захисників. 4-го та 6-го липня Президент підписав укази про відзначення державними нагородами героїчних українських воїнів, які боронять Україну від загарбника. Криворіжець Андрій Логвінов посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Ще один наш полеглий земляк Валерій Лебедко відзначений медаллю «Захиснику Вітчизни».

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Техніка для ведення розвідки і коригування вогню від Військової адміністрації

Кривий Ріг продовжує зміцнювати оборону на всіх напрямках військових позицій. Наші бійці отримали черговУ партію сучасного обладнання - безпілотники і квадрокоптери для розвідки і коригування вогню. І це - далеко не перша підтримка. За чотири місяці Військова адміністрація міста передала нашим захисникам понад 360 вантажІвок, джипів та «швидких», більше як 600 одиниць нічних прицілів, тепловізорів та біноклів, до тисячі рацій та радіостанцій, понад 130 квадрокоптерів. Як працюватимуть на перемогу України розумні пташкИ - у нашому сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Міжнародний проєкт підтримки: у Кривому Розі працює мобільна команда допомоги внутрішньо переміщеним особам

Інтегрована підтримка через міждисциплінарні мобільні команди. Так називається проєкт, який допомагає внутрішнім переселенцям. Його спільно реалізовують Міжнародний благодійний фонд «Українська фундація громадського здоров’я» та дитячий фонд ЮНІСЕФ. Про роботу фахівців команди дізнавалася Дар`я Юзькова.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проднабори - додому: мешканці селища у Металургійному районі отримали допомогу

У місті триває видача гуманітарної допомоги від Військової адміністрації та міськвиконкому для вразливих верств населення. Безоплатні продуктові набори мешканці отримують у спеціальних пунктах. А днями такий вантаж прибув прямо до місця призначення - у мікрорайон в Металургійному районі, що відомий як селище Ілліча. Далі – докладніше.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Трудові відносини під час війни: в Україні адаптують трудове законодавство до умов воєнного стану

Зі збереженим робочим місцем, але без зарплати можуть залишитися українські працівники, мобілізовані на військову службу. Скасування збереження середнього заробітку передбачає закон, що регулює трудові відносини. Документ - уже на підписі президента. Особливості адаптації трудового законодавства до умов воєнного стану з'ясовували наші журналісти.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Робітничі спеціальності для економіки країни

Вступна кампанія стартувала. У криворізькому фаховому коледжі державного університету економіки і технологій готують фахівців суто металургійного профілю.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізькі скандинавки: наші спортсменки успішно тренуються і перемагають

Криворіжці, захоплені скандинавською ходьбою, не лише тренуються, але й перемагають. І навіть на змаганнях світового рівня. Саме такі проходили цього літа у польському місті Хочево. В Чемпіонаті світу взяли участь 67 українців. Кривий Ріг представили семеро спортсменів Клубу "KR OK". Усього ж змагалися близько 1000 учасників із 10 країн. У такій конкурентності криворіжці виступили гідно - Неллі Бугаєнко посіла перше місце і стала чемпіонкою світу у своїй віковій категорії. У Ганни Смирнової - третє місце.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Патріотичний будинок: криворіжець підтримує земляків і всю Україну творчістю

Сила і наснага - у творчості. Рятуючись від переживань, пов’язаних з війною, мешканець одного з будинків у нашому місті взявся за створення патріотичних стінописів. Що зображує майстер та як реагують сусіди і перехожі - дивіться в нашому сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки