13 липня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 13 липня

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 13 липня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 13.07.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Військова адміністрація міста передала партію техніки криворізьким захисникам

Загалом з початку повномасштабної війни за приватні кошти закуплено і передано військовим майже 370 автівок різного призначення.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Звільнена Заградівка: життя під артобстрілами

Зруйнована інфраструктура, пошкоджене майно - в таких умовах живе нині Кочубеївська ОТГ. З чотирнадцяти сіл громади досі потерпають від обстрілів мешканці Орлового та Заградівки. Через прильоти ракет та снарядів тут гинуть люди та горять оселі людей. Жахливі наслідки руського миру в Заградівці побачили наші журналісти.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Триває другий етап видачі допомоги від міста: безкоштовні продуктові набори отримали вже майже 76 тисяч криворізьких сімей

Другий місяць триває видача безкоштовних продуктових наборів городянам найбільш вразливих категорій. На першому етапі таку підтримку Військової адміністрації міста у межах міської Програми соціального захисту населення отримали майже 35 тисяч сімей. У липні список категорій криворіжців розширили та збільшили кількість пунктів видачі, аби безкоштовні проднабори змогли отримати ще 56 тисяч криворіжців. Наразі такі продуктові набори від міста вже отримали майже 76 тисяч криворізьких сімей.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Справа - з нуля: підприємиця-переселенка засновує власний бізнес на новому місці

Через війну повністю втратила свій успішний бізнес переселенка з Великої Олександрівки. Тривалий час Тетяна думками залишалася вдома, та бажання почати свою справу на новому місці взяло гору. Історію підприємиці, яка відкриває бізнес з нуля у Кривому Розі, розкаже Надія Шевченко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворіжгаз інформує: порядок оплати послуг розподілу газу не змінився

Майже 9 мільйонів споживачів природного газу автоматично перейшли до нового постачальника – «Нафтогазу України». Причина - у припиненні роботи деяких вітчизняних компаній. «Нафтогаз» визначений державою як постачальник «останньої надії», тож тепер споживачі мають справу з цією національною компанією. Тим часом акціонерне товариство «Криворіжгаз» заявляє: зі зміною постачальника блакитного палива порядок оплати послуг розподілу газу не змінився.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тримаймо водний баланс: дієтолог - про правила здорового пиття

Не кава чи газовані напої, а чиста вода. Аби підтримувати всі системи організму, дієтологи радять звенути особливу увагу на те, скільки і якої води ми п’ємо влітку. Корисні поради - в сюжеті Дар’ї Юзькової.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Захоплююча хімія: онлайн-уроки Олексія Сіманька визнані кращими на Всеукраїнському конкурсі

Вчитель 68 школи Олексій Сіманько і сам захоплений хімією, і вміє запалити любов'ю до предмету своїх учнів. Навіть, коли навчання ведеться онлайн. За це і був відзначений. Дистанційні уроки криворізького вчителя стали кращими на Всеукраїнському освітньо-методологічному відборі "Родовід Учитель". Спілкувалася з педагогом і згадувала шкільний курс хімії наша Надія Шевченко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Фабрика розваг для дітей-переселенців

Ручні голуби, інтерактивна ігрова програма, шоу мильних бульбашок, а також морозиво та фотосесія з героями шоу - таке свято подарували дітям переселенців харківські волонтери за підтримки Фонду «Українська перспектива» та міжнародної організації Rotary International.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Доброго вечора, ми з України! У ПК «Центральний» відкрили мовний клуб

У межах благодійного марафону «Україна понад усе» в ПК Центральний стартував мовний клуб «Доброго вечора, ми з України!».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі встановлюють пам’ятний хрест "Воїнам, що віддали своє життя за Україну" 

Масштабний монумент "Воїнам, що віддали своє життя за Україну" з’явиться на Алеї Героїв Центрального цвинтаря. Це висічений з каменю хрест зі словами Кобзаря "Тії слави козацької повік не забудем". Автор проєкту - Вікторія Третяк. Монумент виготовили за ескізом відомого криворізького скульптора Володимира Токаря. 
 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Обстріл Запоріжжя: рашисти поцілили у підприємство, є постраждалі

Сьогодні після другої години дня практично по всій території України лунала повітряна тривога. Ворог пустив ракети по Запоріжжю. Там - два прильоти. Поцілили в одне з підприємств міста, - повідомила Запорізька обласна військова адміністрація. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки