20 липня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 20 липня

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 20 липня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 20.07.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Ворог продовжує обстрілювати Нікополь: вже відомо про двох загиблих та дев'ятьох поранених

Декілька днів підряд російські війська здійснюють масовані обстріли житлових кварталів та інфраструктури Нікополя. Понад три десятки снарядів з «Градів» ворог випустив цієї ночі. Є загиблі та поранені.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Через обстріл Криворізького району згоріло 50 гектарів полів

По обіді ворог вдарив з артилерії по Криворізькому району. Поцілив по полях Широківської громади. Пожежа охопила одразу 3 поля. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області. Снаряди прилетіли по сільгоспугіддя[ з пшеницею та ріпаком. Загорання знищило 50 га полів. Пожежу рятувальники загасили. Також російські війська обстріляли Зеленодольську громаду. Гатили зі ствольної артилерії по парковій зоні Зеленодольська. Люди, на щастя, ніде не постраждали.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Реконструкція 4-го Зарічного: виконали багато і планували ще більше

Робота комунальних служб та збереження інфраструктури - одне з пріритетних завдань із забезпечення життєдіяльності міста в умовах воєнного стану. Під час визної робочої наради з питань благоустрою виконуючий обов'язки міського голови Юрій Вілкул відвідав 4-й Зарічний, де торік стартували роботи з реконструкції мікрорайону.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Разом до Перемоги: жителі Зеленодольської громади вдячні Військовій адміністрації Кривого Рогу за допомогу

Кривий Ріг продовжує надавати системну допомогу прифронтовим громадам Криворізького району та звільненій частині Херсонської області. Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул з перших днів організував логістику допомоги сусіднім громадам. Днями велика партія будматеріалів для ліквідації наслідків ворожих обстрілів доставлена до Зеленодольської громади.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стратегічний запас: внесок азербайджанської громади

Кривий Ріг - прифронтове місто, яке щодня приймає переселенців з 15-ти українських областей. Створення запасу продуктів та медикаментів - стратегічна задача Військової адміністрації. Над цим працюють спільно з міжнародними фондами та громадськими організаціями. Сьогодні до важливої справи долучились представники азербайджанської діаспори.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Поклик серця і громадянська позиція: криворізькі освітяни об'єдналися для допомоги армії

З перших днів повномасштабної війни криворізькі освітяни об'єдналися, аби допомагати армії. Взялись одразу за кілька проєктів - власними руками створюють те, що вберігатиме бійців на фронті, і те, що повертатиме думками до родини. Про поклик серця і громадянську позицію педагогів Довгинцівського району - у нашому сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пальне дорожче, але без черг: жорсткий дефіцит пального потроху відходить, та прогнози експертів - стримані

Дефіцит пального потроху зникає. Криворізькі водії відзначають: хоч ціни на бензин та дизель ще кусаються, та черги на заправках значно поменшали, а обмеження на кількість літрів майже зникли. Тим часом експерти констатують - розслаблятися поки зарано, адже сезонний пік споживання пального - ще попереду. Тож для людей за кермом вихід із ситуації все той же - економія пального та його раціональне використання.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Творчий конкурс за мольбертом: вступники на мистецькі спеціальності КДПУ проходять творчі випробування

У Криворізькому педагогічному університеті завершились творчі конкурси для вступників на місця держзамовлення за спеціальністю «Дизайн». Вступники на контракт творчі випробування проходитимуть вже у серпні. Майбутні дизайнери цьогоріч вступають до вузу за спрощеною процедурою. Більше - дивіться в сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
«Нескорені»: у місті стартує прийом заявок на участь у поетичному марафоні

Хтось б’є ворога зброєю, у когось в арсеналі слово. Сучасна війна викликала мистецький бум. Сьогодні пишуть і доносять правду всі – і письменники, і навіть ті, що, колись були геть далекі від створення віршів. Поетичний марафон «Нескорені» - покликаний розповісти про жахіття війни голосами криворізьких поетів і поетес. Як долучитися, аби правду почув весь світ – розкажемо у сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сьогодні - день шахів: 20 років діє клуб прихильників інтелектуальної гри в КДПУ

Сьогодні - міжнародний день шахів. Вже понад пів століття світ відзначає це свято. Шахи називають грою, яка доступна всім, але успіху в ній досягають одиниці. Дорога до перемог у цій грі, як правило, починається з місцевих спільнот прихильників шахів. У криворізькому педагогічному вузі інтерес до інтелектуальної гри підтримують у шаховому клубі, який діє вже два десятиліття.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Росіяни вдарили з артилерії по 3-х полях Криворізького району: спалили 50 га пшениці й ріпаку

Нині по обіді ворог вдарив з артилерії по Криворізькому району. Поцілив по полях Широківської громади. Пожежа охопила одразу 3 поля, - повідомили в обласній ДСНС.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки