21 липня 2022

Права пасажира залізниці КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ПРАВОкуємо"
Про ситуацію на Криворіжжі: вечірній брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 21 липня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Відпочинок у воєнний період КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "10 хвилин"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 21.07.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Затримали зрадника: криворіжець передавав ворогу дані про військові об'єкти на території міста

Затримали зрадника під час виконання чергового завдання ворога. Мешканець Кривого Рогу працював на окупантів. Нині він - під вартою без можливості внесення застави.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Соціальна підтримка: у липні допомогу з міського бюджету отримають ще більше як півтори тисячі криворіжців

Понад 40 питань, більше третини з них - соціального спрямування.На засіданні міськвиконкому вирішено: у липні допомогу з міського бюджету отримають ще більше півтори тисячі жителів різних категорій. На це спрямують понад 7 мільйонів гривень. І у складних умовах реалізація муніципальної програми соціального захисту у Кривому Розі продовжується.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допомога від міста постраждалим мешканцям Інгульця

Пошкоджені будинки, об'єкти бізнесу та комунальної власності - мікрорайон Інгулець досі оговтується від обстрілу 9-го липня. У той же день місто виділило необхідний ресурс з резервного фонду для відновлення помешкань та пошкодженої інфраструктури. Днями на засіданні міськвиконкому повідомили: нині завершено прийом заявок від мешканців Інгульця на виплату матеріальної допомоги. Всього прийняли близько 300 заяв. У першу чергу опрацьовуються звернення про пошкодження у житлових приміщеннях. З Інгульця щойно повернулася наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рада пропонує урівняти права батьків-військових на догляд за дитиною

Декретна відпустка для чоловіків-військовослужбовців. Верховна Рада пропонує урівняти права обох батьків-військових на догляд за дитиною у мирний час та в особливий період чи воєнний стан. Проєкт закону прийнятий 18 липня, незабаром у прискореному режимі має відбутися друге читання.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З туристичної агенції - у волонтерський осередок: як криворізька турагенція перепрофілювалася на благодійну

У мирний час сюди поспішали туристи в очікуванні відпусток, нині ж в агенції - переважно волонтери і ті, хто потребує допомоги. Команда однієї з криворізьких туристичних агенцій переформатувалася на доброчинну. Допомагає бійцям ЗСУ та переселенцям. Співпрацює з місцевими волонтерськими організаціями та закордонними фондами. Збирає потреби і намагається вирішити нагальні проблеми.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спортивне свято для дітей: у Саксаганському районі влаштували розваги для дітей з родин переселенців

Спортивне та творче дозвілля для дітей-переселенців. Сьогодні у Саксаганському районі розважали іграми, конкурсами та цікавими заняттями дітей, які з родинами нещодавно прибули до нашого міста. Про атмосферу свята - Надія Шевченко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вітаміни в банці і спогад про літо: у криворізьких господинь - пора консервацій на зиму

Задорого для гаманця сьогодні, та взимку буде як знахідка. У господинь почалася пора консервування. Завбачливі криворіжці вже заготували варення й компоти з ягід, а тепер - експериментують з кабачками та огірками. Хоч ціни на овочі немалі, та прагнення подбати про родину - переважує. Що кладуть у банки криворізькі господині - розпитувала Надія Шевченко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Літні подорожі в час війни: можливості виїзного туризму для криворіжців

Бізнес повинен працювати, а українці - мати змогу відпочити. З такої позиції туристична галузь України надає співвітчизникам що далі, то більше пропозицій відпочинкових турів. Готові відправляти своїх клієнтів на кілька днів до краси, моря та подалі від сирен і криворізькі туроператори. Які маршрути зараз обирають місцеві туристи і як дістаються місця відпочинку - дивіться у сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ввечері ворог вдарив по полю в Криворізькому районі: згоріли 4,5 га пшениці

Інформація від Дніпропетровської ОДА:

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки