23 липня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 23 липня

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 23 липня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 23.07.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Обстріли Дніпропетровщини: вночі ворог ударив по Нікопольському та Криворізькому районах

Уночі ворог знову вдарив по Нікопольському та Криворізькому районах. Внаслідок обстрілів у Широківській та Зеленодольській громадах постраждала інфраструктура. На щастя, обійшлося без жертв.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на проспекті Миру: постраждали пасажири маршрутки та водій легковика

Зранку на проспекті Миру зіштовхнулися таксі та двісті чотирнадцята маршрутка. На місці ДТП працювали поліція та декілька карет «швидкої». Подробиці - далі у сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З важким досвідом і твердою вірою: переселенці з Лисичанська обживаються на Криворіжжі

Криворізький волонтер Олег Леонтьєв днями отримав подяку від Луганської військової адміністрації за доставку гуманітарних вантажів та евакуацію мешканців з Лисичанська та Сєвєродонецька. Ми познайомились з двома родинами переселенців з Луганщини. Їхні історії хвилюють і розчулюють. Тепер з вірою у краще ці сім'ї обживаються на Криворіжжі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нове у діагностиці туберкульозу: в Україні врегульовано порядок взаємодії всіх ланок медицини для виявлення туберкульозної інфекції

Зміни в діагностиці туберкульозу. На державному рівні скасували процедуру масового тестування. Тепер тільки сімейні лікарі або фахівці вузького профілю оцінюють ризики і приймають рішення, чи потрібно дітям робити пробу Манту, а дорослим - рентген-обстеження. Тему продовжить Надія Шевченко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Природа, тренування і спілкування: активний відпочинок для юних криворізьких каратистів

Стрільба з лука, хода по слеклайну, запливи на байдарках, гра у волейбол та футбол – далеко не все, що пропонує своїм спортсменам Криворізька Федерація Фунакоши Шотокан Карате-До. У тих, хто зі спортом іде по життю, і відпочинок активний. Про дозвілля юних каратистів – далі у сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відкритий турнір з більярду серед переселенців

На спортивній хвилі. Сьогодні в Кривому Розі пройшов відкритий турнір з більярдного спорту «Вільна піраміда» серед внутрішньо переміщених осіб. На змаганнях побувала наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відпустка з присмаком провини: фахівці про психологію відпочинку під час війни

Відпочинок з присмаком провини. Українці здебільшого зайняті роботою, волонтерством, іншою поисльною допомогою військовим і переселенцям. А думки про повноцінну літню паузу відкидають через свою впевненість про недоречність. Що з цього приводу каже психологічна наука, - в нашому сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Світ з Україною: відомі артисти та цілі країни висловлюють підтримку українцям

Ми з Україною. За пять місяців війни ті, кого знає весь світ, не залишаються осторонь та відкрито виступають проти країни-агресора. Зіркові візити, благодійні акції, творчі колаборації - у підтримку українців. Про останні знакові події - в сюжеті Карини Крикун.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Лисичанську ЗСУ підірвали будівлю суду, де були пів сотні окупантів

У тимчасово окупованому Лисичанську наші захисники підірвали будівлю суду. У цей час там перебував "штаб 6-го полку 2-го армійського корпусу", - повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Куди бігти й що робити? У Кривому Розі провели навчання з безпеки 

Повітряна тривога, вибухонебезпечні предмети й обстріли. Як діяти в разі загрози життю й здоров’ю в умовах війни? Про все це сьогодні розповідали криворіжцям у ТРЦ «Сонячна галерея». З фахівцями ДСНС та волонтерами міської організації Товариства Червоного Хреста тут організували спеціальні навчання.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворізька випускниця склала в Німеччині мультитест з історії України на 200 балів 

Випускниця 11-В класу Криворізької гімназії №127 Дарина Грибанова склала в Німеччині мультитест з історії України й отримала максимальні 200 балів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ДТП на проспекті Миру: постраждали пасажири маршрутки та водій таксі

Як ми писали, сьогодні вранці на проспекті Миру сталася ДТП за участі таксі «Уклон» і 214-ої маршрутки.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки