27 липня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 27 липня

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула про ситуацію на вечір 27 липня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Протягом дня ворог декілька разів обстріляв зі ствольної артилерії Велику Костромку

Сьогодні протягом дня під ворожий вогонь знову потрапив Криворізький район. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 27.07.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Ворог ударив по Криворізькому та Нікопольському районах: у місті Марганець жінка отримала осколкові поранення

Нікопольський район і Зеленодольська громада Криворізького - останніми тижнями ці території регіону найчастіше під ворожими обстрілами. В результаті чергових нічних ударів з «Градів» у місті Марганець поранено жінку, пошкоджено об’єкти медичної інфраструктури, дитсадок та житлові будинки.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допомога від міста інгульчанам: коштом міського бюджету мешканцям допомагають відновлювати житло після обстрілів

Мешканці Інгулецького району отримують від міста матеріальну допомогу на відновлення свого житла, яке постраждало внаслідок ворожих обстрілів. У місті організували роботу з максимально швидкого прийому заяв. 256 таких звернень уже опрацьовано, з міського бюджету виділені кошти на загальну суму майже пів мільйона гривень. Сьогодні Юрій Вілкул провів виїзну нараду на житломасиві Інгулець.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кривий Ріг - мешканцям Новопавлівки: 300 продуктових наборів доставила Віськова адміністрація в село на Херсонщині

Без світла, газу та під постійними обстрілами. Так живуть нині мешканці Новопавлівки на Херсонщині. Щоб допомогти людям, до села регулярно приїжджають представники Військової адміністрації Кривого Рогу. Мешканці кажуть, дуже цінують таку підтримку. Учора криворіжці вчергове доставили до Новопавлівки три сотні продуктових наборів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
«АрселорМіттал Кривий Ріг» призупиняє роботу НКГЗК на найближчі три місяці

З першого серпня «АрселорМіттал Кривий Ріг» призупиняє роботу гірничо-збагачувального комбінату на найближчі три місяці. Працівники будуть отримувати частину заробітної плати. Про це повідомили у пресслужбі підприємства.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нова схема шахрайства: аферисти виманюють дані платіжних карток пенсіонерів

Інформація про те, що українські пенсіонери можуть подати заявку на допомогу від ООН, активізувала не лише заявників, а й шахраїв. Аферисти надсилають пенсіонерам повідомлення у месенджерах та намагаються отримати дані від платіжних карток. Нерідко шахраї діють від імені ПриватБанку. У фінансовій установі нагадують: номер картки, паролі та PIN-коди за жодних обставин нікому повідомляти не можна.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обід - з домашнім автографом: волонтерська ініціатива популярного криворізького ресторану

Домашня їжа на кожен день. Один із популярних ресторанних закладів Кривого Рогу щоденно готує їжу для 120 переселенців. Двічі на тиждень - пригощає смаколиками 115 дітей з вимушено переселених родин. Про гостинну волонтерську діяльність криворізького ресторану – дивіться далі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Житло, харчування і моральна підтримка: районні терцентри стали прихистком для вимушених переселенців

Районні терцентри і в мирний час були рятувальним кругом для одиноких непрацездатних криворіжців. Нині ж - стали ще й прихистком для вимушених переселенців. (С) Сьогодні в Металургійному територіальному центрі мешкають близько двадцяти громадян, які переїхали до нашого міста з тимчасово окупованих територій - переважно з Херсонської та Луганської областей.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дитяче свято до Дня державності: у Саксаганському районі влаштували патріотичні розваги для дітей переселенців

У мирі й любові живи, Україно. Таким побажанням назвали свято для дітей з родин переселенців у Саксаганському районі. Його приурочили дню державності України. Захід видався патріотичним і, за відгуками дітей - дуже цікавим. Як це було – дивіться в нашому сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Безпека на воді КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "10 хвилин"
І знову 200 балів! Третя випускниця Криворізької гімназії №127 успішно склала мультипредметний тест

Учениця 11-Б класу Криворізької гімназії №127 Валерія Костюк здобула 200 балів з математики. Це вже третій найвищий результат у скарбничку гімназії.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки