01 серпня 2022

На захисті України загинули четверо воїнів 17-ї Криворізької танкової бригади

Кривий Ріг втратив на війні ще чотирьох Героїв-захисників. Сумну звістку повідомили на сторінці 17-ої окремої танкової Криворізької бригади.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 1 серпня

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 1 серпня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 01.08.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Екранізації 2022 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "КнижКіно"
Криворізький і Нікопольський райони знову під ворожими ударами

Цієї ночі ворог двічі обстріляв Нікопольський район із "Градів". Російські війська спочатку вдарили по Марганцю. Випустили 20 реактивних снарядів. Поранена вагітна жінка, наразі вона в лікарні, у важкому стані. Вдруге росіяни здійснили 40 пострілів по селу Червоногригорівка. Там постраждала 69-річна жінка. Вона отримала уламкові поранення, лікується вдома. (К) Вдень ворог вкотре обстріляв Криворізький район. У Грушівській громаді через ворожий обстріл ракетою розбита залізнична колія. Рух по ній зупинено. Також пошкоджено електротрансформатор та електромережу.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Аварія біля «Терміналу»: постраждали 14 пасажирів маршрутки

Аварія на перехресті біля авторинку Термінал. Сьогодні на світанку зіштовхнулися двісті десята маршрутка та фура. У маршрутці було 22 пасажири, більшість із них отримали травми.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підтримка від міста триває: розпочався третій етап видачі продуктових наборів криворіжцям

Допомога від міста триває. Відсьогодні стартував третій етап видачі безкоштовних продуктових наборів криворіжцям вразливих категорій. Ініціатива реалізована у межах комплексної Програми соціального захисту населення. Менше, ніж за чотири місяці таку підтримку вже отримали 84 тисячі криворізьких сімей. Відсьогодні ще тридцять тисяч городян отримають безкоштовну допомогу від міста.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Літо юних мислителів: відвідувачі літньої наукової школи поєднують відпочинок і пізнання

Цьогоріч, через війну, більшість городян не мають змоги вивезти або відправити дітей на відпочинок. З початку липня під керівництвом начальника Військової адміністрації Олександра Вілкула у Кривому Розі вдало запрацювали літні клуби дозвілля й розвитку дітей. Один із таких дозвіллєвих майданчиків днями відвідав Юрій Вілкул. Він провів тут виїзну робочу нараду з теми організації літнього відпочинку школярів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
«Двохсотбальники» гімназії №127: п’ять найвищих балів з історії та математики

П'ять випускників 127-ї гімназії отримали максимальні 200 балів за результатами національного мультипредметного тесту. Троє учнів отримали найвищий бал з історії України, ще двоє показали високий результат підготовки при складанні НМТ з математики. З гімназистами-абітурієнтами спілкувалася наша Надія Шевченко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Історія порятунку дитини на воді: небайдужі криворіжці допомогли вижити 9-річному хлопчику

Моторошна історія зі щасливим фіналом трапилася у суботу в Тернівському районі. На місцевому пляжі по вулиці Маршака тонула дитина. На допомогу прийшли небайдужі люди. Ми поспікулвалися з героями події.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Збив дітей на «зебрі». Чому справа звисла у повітрі?

25 липня на проспекті 200-річчя Кривого Рогу сталася ДТП. Автомобіль Toyota Cаmry збив на пішохідному переході двох дітей. Внаслідок аварії хлопці отримали травми середнього та важкого ступеня тяжкості і зараз знаходяться у лікарні. Тим часом батьки разом з правниками шукають справедливості. Чому справа зависла у повітрі, дізнавался Дар’я Юзькова.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Домедична допомога: майбутні правоохоронці пройшли курс навчання від ветерана армії США

Тиждень медицини від американського практика. Студенти Криворізького навчально-наукового інституту Донецького державного університету внутрішніх справ прослухали тижневий курс із надання першої медичної допомоги і тактичної медицини від ветерана армії США, солдата Афганістану та АТО Марка Лопеса.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Юна рукодільниця допомагає ЗСУ: 10-річна переселенка в’яже патріотичні брелки

З перших днів війни допомагає ЗСУ й дитячий фронт. Малеча виготовляє власноруч обереги, а кошти від продажу переказує бійцям. 10-річна Валерія з Великої Олександрівки в’яже синьо-жовте.Вже має замовників як з України, так і з-за кордону. З юною рукодільницею поспілкувалася Ірина Павленко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки