02 серпня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 2 серпня

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 2 серпня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 02.08.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Малювання як терапія КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Жити тут і зараз"
Нічні обстріли Криворізького та Синельниківського районів: про наслідки ворожих атак розповіли в обласній Військовій адміністрації

Щодня ворог тероризує громади Дніпропетровщини і Криворізького району зокрема. Ця ніч - не виняток. Під обстріли потрапили декілька районів нашого регіону.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Оперативна ситуація: південнобузький напрямок

Криворізький напрямок останніми днями звучить у зведеннях Генштабу і прогнозах експертів. Ворог посилює свою присутність на Південнобузькому напрямку. Про оперативну ситуацію - далі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Загинули четверо танкістів: 17-та бригада повідомила про втрату

Трагічна звістка для 17-ї танкової бригади. Виконуючи бойові завдання, четверо бійців отримали поранення, несумісні з життям. Це молодший сержант Петро Фесечко, солдати Ігор Яровий, Костянтин Донченко та - Олександр Малишев. Побратими-танкісти висловлюють співчуття рідним загиблих, які пішли у вічність заради перемоги.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зима спитає. Юрій Вілкул перевірив рівень підготовки до опалювального сезону

Теплоенергетики міста та керуючі компанії готуються до роботи у новому опалювальному сезоні. Наразі повідомляють про готовність більше половини котелень та ремонт тридцяти тисяч квадратних метрів покрівлі. Сьогодні Юрій Вілкул обговорив з тепловиками та управителями питання модернізації та ремонту об’єктів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рада «заморозила» тарифи на газ, опалення і гарячу воду до кінця воєнного стану і ще на пів року

«Заморожені» тарифи. Після майже двох місяців дискусій парламентарі встановили мораторій на підвищення тарифів на тепло для населення. Опалювальний сезон в Україні має розпочатися у середині жовтня, зважаючи на погоду, кажуть у міністерстві. Учора законопроєкт про мораторій подали на підпис президенту.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допомога - за розширеним переліком

В умовах воєнного стану Кривий Ріг продовжує підтримувати своїх мешканців. З травня цього року вразливам верствам населення видають отримують безкоштовні продуктові набори. На першому та другому етапі таку допомогу отримали 84 тисячі криворіжців з 26-ти категорій. Нині стартувала 3 хвиля програми - з розширенням переліку отримувачів проднаборів. Відтак, ще 11 категорій криворіжців мають таку можливість. Як відбувається процес в одному з пунктів Металургійного району – бачили наші журналісти.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Контакт-центр реагує і застерігає: під виглядом соцпрацівників аферисти збирають персональні дані

Кому допомога, а кому матеріальний зиск. У міському контакт-центрі застерігають: у Кривому Розі зафіксовані випадки шахрайства, пов’язані з видачею гуманітарної допомоги. До яких методів вдаються аферисти – розкажемо далі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Аварія на об'їзній дорозі: постраждали обидва водії та пасажир одного із легковиків

Троє людей постраждали внаслідок ранкового ДТП у Довгінцівському районі. Volkswagen Crafter виїжджав із заправки та зіштовхнувся з автівкою Ford, яка рухалася зі сторони Вечірнього бульвару. На місці події побувала наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Верховна Рада розширила перелік осіб, які мають відстрочку від служби

Парламент проголосував за розширення списку громадян, які мають право на відстрочку від військової служби. Серед таких - родичі загиблих на російсько-українській війні, науковці та педагоги.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки