03 серпня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 3 серпня

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 3 серпня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 03.08.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Нічні обстріли Зеленодольської та Апостолівської громад

Сьогодні вночі під удари ворожої артилерії потрапили 2 громади Криворізького району - Зеленодольська та Апостолівська. У Великій Костромці пошкоджені дитячий садок та церква. Перебило високовольтну лінію електропередач. В Апостолівській громаді обійшлося без руйнувань. Жертв, на щастя, немає.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Оперативна ситуація: ворог створює ударне угруповання для ймовірного контрнаступу на Криворізькому напрямку

На Південнобузькому напрямку ворог намагається скувати українські війська. Експерти повідомляють про ймовірність наступу окупантів одразу на трьох напрямках. Оперативна ситуація - далі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Умови для переселенців: як приймають жителів гарячих регіонів у Кривому Розі

Кількасот людей щодень прибувають до Кривого Рогу з прифронтових регіонів та окупованих громад. Деякі транзитом через наше місто прямують далі. Інші залишаються надовго. Про них піклуються в закладах тимчасового перебування. З жителями одного з таких шелтерів сьогодні поспілкувався Юрій Вілкул.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Соціальна підтримка від міста: проднабори отримають ще 30 тисяч криворіжців

У місті триває третій етап соціальної програми з видачі безкоштовних продуктових наборів криворіжцям. Допомогу від міста отримають ще тридцять тисяч городян 11-ти категорій.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З річки дістали тіло потопельниці: поліція встановлює особу загиблої

Поліція встановлює особу жінки, тіло якої виявили у Центрально-Міському районі, у річці Саксагань. Потопельниці років 30-40, причини смерті жінки з'ясовують правоохоронці.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Апеляційний суд змінив розмір застави для підозрюваного у скоєнні смертельного ДТП, внаслідок якого загинула дитина

Справа про ДТП, яка забрала життя 10-річної дівчинки на трасі в Криворізькому районі, набирає обертів. Сьогодні в апеляційному суді зібралися всі учасники судового процесу. Детальніше - в сюжеті Дар'ї Юзькової.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Наклав на себе руки біля батькової могили

Cьогодні на Довгинцівському кладовищі виявили тіло чоловіка на дереві. На місці працювали правоохоронці.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Двісті з двохсот: криворізькі випускники склали тести на максимальну кількість балів

Двісті з двохсот - такий результат на мультипредметному тесті показали криворізькі випускники Аліса Мазуренко та Ярослав Білий. Абсолютні двохсотбальники збираються опановувати міжнародне право у вітчизняних вишах. Кажуть: хочуть бути корисними своїй державі. Про навчання як хобі - наш наступний сюжет.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Синьо-жовтий арт: художниця родом з Кривого Рогу підтримує Україну своєю самобутньою творчістю

Плакати і постери американки Інни Ліньової представлені на благодійній виставці у музеї російсько-української війни. Художниця родом з Кривого Рогу з-за океану підтримує земляків. Її творчі меседжи розлетілися світом, а українка при надії Інни Ліньової стала символом віри у перемогу. Ірина Павленко була на патріотичному вернісажі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До п'ятниці - з дощами: прогноз Дніпровського регіонального центру з гідрометеорології

Скільки ще дощитиме? Гідрометеорологи кажуть: Дніпропетровська область буде з опадами принаймні до цієї п’ятниці. А ось вихідні обіцяють бути сонячними - вже звичні тридцять і вище.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Бив лопатою й ножем. 51-річного криворіжця підозрюють у вбивстві знайомого

2 серпня 51-річному криворіжцю повідомили про підозру у вбивстві. Під час конфлікту зловмисник завдав своєму знайомому смертельних тілесних ушкоджень, - повідомили в КРУП.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Взяли під варту, але призначили нову заставу: підозрюваного в смертельній ДТП у Мар’янівці можуть знову відпустити

Справа щодо ДТП, яка сталася 10 липня у Криворізькому районі й забрала життя 10-річної дівчинки, викликала великий суспільний резонанс. Адже чоловіка, який збив родину, відпустили під заставу у 150 тисяч гривень. Сьогодні в обласному Апеляційному суді зібралися всі учасники судового процесу. Батьки дівчинки хочуть домогтися зміни запобіжного заходу для підозрюваного на тримання під вартою.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки