08 серпня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 8 серпня

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула про ситуацію на вечір 8 серпня.

 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 08.08.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Загинув за Батьківщину: сьогодні криворіжці попрощалися з бійцем "Азова" Єгором Біркуном

Війна забирає кращих. Кривий Ріг попрощався з воїном Єгором Біркуном. Він загинув у березні в боях за Маріуполь. Сотні людей прийшли сьогодні на Алею героїв, аби провести земляка в останню путь.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Медична допомога - у повному обсязі: Юрій Вілкул провів робочу нараду в оновленій амбулаторії

В умовах війни всі криворізькі лікарні та заклади первинної медико-санітарної допомоги продовжують працювати. Медики надають місцевим жителям та вимушеним переселенцям кваліфіковану допомогу. На нараді з організації роботи амбулаторій сімейної медицини була наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На Поштовому горів приватний будинок

Вчора близько восьмої вечора на проспекті Поштовому сталася пожежа. Зайнявся гараж, а від нього - приватний будинок. Фахівці ДСНС швидко загасили вогонь, постраждалих немає.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Наслідки суботнього ДТП: мотоцикліст, який отримав важкі травми внаслідок зіткнення, помер у лікарні

В суботу у Довгинцівському районі сталася дорожньо-транспортна пригода. Біля Центрального кладовища зіткнулися два мотоцикли. Обидва водія отримали тяжкі ушкодження. Одного чоловіка медикам врятувати не вдалося.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Триває видача проднаборів за третім переліком категорій криворіжців

В умовах воєнного стану в Кривому Розі за рішенням Військової адміністрації та місквиконкому організовані пункти видачі продуктової допомоги для незахищених верств населення. Нині триває вже третя хвиля соцдопомоги. Кожна з них стосується окремого списку категорій криворіжців.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Фахівці, що дбають про ясний зір: у міжнародний день офтальмології - про роботу криворізьких фахівців цієї галузі

Сьогодні - професійне свято спеціалістів, які дбають про ясний зір і дарують людям можливість бачити світ у всіх його барвах. Лікування, розпочате на початкових стадіях, дозволяє зберегти якість зору. І в міжнародний день офтальмології, і в будні про це не втомлюються нагадувати медики. У цей день дізнавалася про щоденну роботу криворізьких спеціалістів цієї галузі наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Екскурсія старим містом: криворізький гід Володимир Огур зібрав на Поштовому прихильників краєзнавства

Від проспекту Поштового до парку Мершавцева. Місцевий гід Володимир Огур продовжує традицію вихідного дня: цієї суботи всі охочі дізналися більше про історію старого міста. Серед екскурсантів була й Надія Шевченко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До літнього центру - за спілкуванням: у місті продовжують роботу дозвіллєві майданчики для дітей

Літні центри у Кривому Розі вже другий місяць як стали улюбленим місцем розваг для малечі. Цього літа більшість батьків не в змозі відправити дітей з міста, тож для багатьох із них таке організоване дозвілля - найкращий вид відпочинку для дітей. Тему продовжить Ірина Павленко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підкорювачі скель: скелелази Кривого Рогу і у воєнний час не полишають тренувань

Сьогодні - Міжнародний день альпініста. Своє сходження на гірські вершини більшість криворізьких спортсменів починали із захоплення скелелазінням. Цієї суботи представники громадської організації "Скелелази Кривого Рогу" зібралися на тренування. Про улюблену справу розповіли нашим журналістам.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кращі друзі і компаньйони: у тематичний день - про котів і їхні часто не котячі звички - від знавчині абісинів

Без коте й життя не те. З цим твердженням погодяться мільйони власників чотирилапих пухнастих або не дуже улюбленців. Особливо сьогодні - у Всесвітній день кішок. Напередодні цього свята наша знімальна група познайомилася з вісьмома героями, які не могли залишити байдужими. Олег Ендрексон - далі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки