10 серпня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 10 серпня

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 10 серпня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 10.08.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Вночі ворог обстріляв Нікопольський район: загинули 13 людей, ще 11 поранені

Найгірша ніч з 24-го лютого. Так говорять про нічні обстріли у Марганці. Більше десяти людей загинули, понад 10 поранених внаслідок артилерійського терору росії.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Оперативна ситуація на Південнобузькому напрямку

На Південнобузькому напрямку - без суттєвих змін. Ворог веде вогонь вздовж усієї лінії зіткнення. Про оперативну ситуацію - далі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Якість води - під постійним контролем: фахівці - про безпечність питної води у місті

Якість питної води у місті - під постійним контролем. Про це інформують у "Кривбасводоканалі", де виробляють та розподіляють питну воду. Це комунальне підприємство експлуатує два водопровідних комплекси - Карачунівський та Радушанський. Їхня загальна потужність - майже мільйон кубометрів на добу. Господарство підприємства - дві тисячі кілометрів водопровідних мереж та майже дев'яносто насосних станцій. Як проходить виробництво питної води, як контролюється її якість - бачила наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Право на безоплатну юридичну допомогу: в переліку отримувачів послуг - нові категорії

Право на юридичну допомогу - питання, актуальне в будь-який час. В умовах війни Криворізьких центр правової допомоги продовжує працювати в повноцінному режимі. З якими питаннями звертаються криворіжці та переселенці - про це в нашому сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проднабори - за розширеним списком: у Тернівському районі щоденно працюють чотири пункти видачі допомоги від міста

Родини з малюками, чорнобильці та інші категорії криворіжців - у списку третьої хвилі отримувачів безкоштовних проднаборів від міста. Пункти видачі соціальної допомоги продовжують роботу в усіх районах міста. З Тернівського - наш наступний репортаж.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підтримка - поруч: криворізькі фахівці приєднались до безкоштовної психологічної допомоги онлайн

Початок повномасштабної війни став моральним потрясінням для українців. Комусь - вистачає власних сил, а хтось - опинився у стресовій ситуації, вийти з якої складно без сторонньої допомоги. Чимало психологів відреагували на запит пропозиціями з надання психологічної допомоги онлайн. Наскільки дієва така поміч, з якими запитами звертаються люди - з'ясовувала Надія Шевченко в розмові з провідною консультанткою чату в телеграм-каналі з безкоштовною психологічною підтримкою.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відмінний старт: випускники 72-ої школи відзначились успіхами у складанні мультипредметного тесту

Плюс два - по двісті. У Кривому Розі випускники відзначились успіхами у складанні національного мультипредметного тесту. Цього разу розкажемо про взірцевих знавців математики та української з 72-ої школи. Сюжет Ірини Павленко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кішка з Бородянки - на дитячих малюнках: учасники художнього майстер-класу створюють галерею тваринок війни

Кішка з Бородянки стала геройкою художнього майстер-класу, який пройшов у Кривому Розі. Юні учасники зображували на полотні хвостату, яка прожила два місяці в розбитій росіянами багатоповерхівці. Далі - докладніше.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Поетичний марафон: у КДПУ готуються видати збірку патріотичної поезії викладачів та студентів

Марафон із віршованих рядків. Поезія відгукнулася на війну однією з перших. Почали писати навіть ті, хто ніколи цього не робив. Пресцентр Криворізького педагогічного вузу надав таку можливість усім охочим. Нині патріотичний мистецько-поетичний марафон добігає кінця. У ректораті кажуть, на черзі - вихід збірки. Колектив викладачів називає римований марафон літописом повномасштабного вторгнення. З Авторами-учасниками поспілкувалась Ірина Павленко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
41-річний криворіжець організував схему збуту метамфетаміну в Кам’янському районі

41-річний мешканець Кривого Рогу налагодив схему зі збуту метамфетаміну на території Кам’янського району. Учасників наркоугруповання викрили й затримали. Про це повідомили в обласній прокуратурі.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Нікопольському районі оголосили про підозру чоловікові, що стріляв з гранатомета в будівлю відділення поліції

У Покрові 36-річний містянин стріляв по адмінбудівлі місцевого відділення поліції. Це сталося 7 травня о 4-ій ранку. Метою злочину могло бути вбивство співробітників поліції міста. Про це повідомили в Нікопольському РУП.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворожанка Вікторія Рибовалова стала чемпіонкою світу з кульової стрільби

З 1 по 9 серпня у французькому Шатору проходив Чемпіонат світу з кульової стрільби. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки