11 серпня 2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 11 серпня

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 11 серпня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 11.08.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Ринок праці влітку КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "10 хвилин"
Масова атака Дніпропетровщини: 3 людей загинули, 9 поранені

Вночі та рано вранці російські війська масовано атакували Дніпропетровщину. Агресор вдарив по чотирьох районах області – Нікопольському, Дніпровському, Синельниківському та Криворізькому. Від ворожого вогню троє людей загинули, ще 9 отримали поранення. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Оперативна ситуація на Південнобузькому напрямі

На Південнобузькому напрямі ворог не просунувся, хоч і намагався це зробити силами авіації. Про оперативну обстановку на півдні - далі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кривий Ріг не полишає у біді: Апостолівській громаді передали близько тисячі продуктових наборів

Гуманітарний вантаж прифронтовому місту. Сьогодні мешканці Апостолового вчергове отримували продуктові набори від Військової адміністрації Кривого Рогу. З такою допомогою криворіжці регулярно приїжджають у прифронтові громади та у звільнені села Херсонщини. Олег Ендрексон сьогодні поспілкувався з апостолівцями.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нагородили молодих, активних, творчих: у місті відбувся урочистий прийом з нагоди Дня молоді

Цьогоріч День молоді в Україні відзначатиметься 12 серпня. Напередодні свята у Кривому Розі вручили міські нагороди активним, творчим та ініціативним. Детальніше – у сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Псевдогазовики: трьом зловмисникам оголосили про підозру

Псевдогазовики-розбійники. Троє криворіжців обманом вдерлися додому до чоловіка та заволоділи його грошима. Нападників затримали, повідомляють в обласній прокуратурі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Смілива гривня: криворіжці активно беруть участь в акції від НБУ

Сьогодні – копійка, а завтра – "Лелека-100". Якщо ви досі не знаєте, як і чим допомогти нашим захисникам - варіанти є. З першого серпня Нацбанк запустив акцію «Смілива гривня» зі збору монет для потреб ЗСУ. Пункти мобілізації металевих грошей відкриті в усіх відділеннях Ощадбанку та ПУМБу. Про маленьку пожертву, що може наблизити велику перемогу – далі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Скульптурна композиція на честь зодчих: у Металургійному районі відкрили новий культурний об'єкт

У неділю - день будівельника. На честь працівників, які в різні часи розбудовували наше місто, сьогодні у сквері "Індустріальні зодчі" відкрили скульптурну композицію. Її розташували в Металургійному районі поряд з будівельним коледжом. На урочистому зібранні з нагоди відкриття композиції побувала Надія Шевченко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Житло в Кривому Розі: ринок нерухомості поступово пожвавлюється

У Кривому Розі зростає попит на довгострокову оренду житла. Передусім це пов'язано з напливом переселенців у місто. Люди прагнуть до настання холодів мати дах над головою. Незначна частина житлової нерухомості нині продається та купується. Рієлтори пояснюють це низьким рівнем життя городян та переселених. Впливає на цей процес і невизначеність. Прогнозувати, що буде завтра - сьогодні складно. Ситуацією на ринку нерухомості цікавилась Надія Шевченко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спільна справа: у Покровському районі переселенці долучились до акції з благоустрою

З віниками, граблями та пилками вийшли сьогодні зранку на прибирання мешканці одного з гуртожитків Покровського району. Власною працею переселенці прагнуть зробити затишнішим місто, яке так тепло зустріло їх у складний час. Закликають долучатися до корисних справ усіх нових криворіжців.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки