100 годин громадських робіт відбуде криворіжець, який відгамселив жінку в магазині

КРИМІНАЛ
28.09.20 - 12:45

23 вересня Тернівський районний суд призначив покарання чоловікові, який торік у вересні у магазині обматюкав, а потім ще й побив свою колишню співмешканку. За скоєне криворіжець отримав 100 годин громадських робіт.

Згідно з матеріалами справи, 24 вересня 2019 року у магазині по вулиці Доватора  між чоловіком та жінкою зав’язалась сварка. Почалось із лайки та погроз, а закінчилося побиттям.

 

Жінка, зрозумівши, що її колишній налаштований виконати свої погрози, намагалась утекти. Вона закрилася на складі магазину, але чоловік дістався до службового приміщення силою. Розлючений співмешканець вибив двері і увірвався до складу. Від різкого удару дверми жінка опинилась на підлозі, але і це не спинило агресора. 

 

Він тричі вдарив криворожанку кулаками в область потилиці, тімені та шиї, а потім ще й ногою в стегно. 

 

Судово-медична експертиза класифікувала побої як легкі тілесні ушкодження. Жінка отримала синці голови та стегна, садна шиї і лівої кисті. 

 

Обвинувачуваний на суді визнав свою провину і розкаявся. Оскільки він раніше не був судимий, а його вчинок відноситься до кримінальних проступків, суд призначив покарання у вигляді 100 годин громадських робіт.

 

 

Фото на прев'ю з мережі Інтернет.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: