11 криворізьких шахтарів КЗРК вивели на поверхню. Почали пускові роботи в котельнях

ВАЖЛИВО
05.03.22 - 9:51

Шановні криворіжці! Повна інформація по Тернах. Ніч десятого дня війни минула у нас дещо тривожно. Але слава Богу – нічого воєнного, - повідомив начальник Військової адміністрації Олександр Вілкул.

"Вчора, о пів на дванадцяту ночі почалася пожежа на підстанції шахти «Тернівської» в районі 17 кварталу, - повідомив О.Вілкул.- Підстанція досить потужна – напруга 1500 В.

 

Бригади ДСНС прибули оперативно, до 01.40 ночі пожежу загасили. Дякуємо нашим пожежникам! Загрози для мешканців не було і нема зараз. До підстанції запитані – Володимирівка, Чкалівка, 199 будинків, 4 школи, 7 дитсадків, 2 училища, ДК, ДЮСШ 5, музична школа, частина тролей, 8-ма міськлікарня. Усього 11 658 абонентів.

 

Працювали з перепідключення всю ніч, дякую також за оперативність співробітникам ДПЕК Обленерго. Вже о пів на другу ночі була подана електроенергія на 8-му лікарню (у період відключення там не було загроз для пацієнтів).

 

На 4 ранку підключили 5136 абонентів, без електроенергії 6522 абоненти. Тролеї запитані, електротранспорт ходить у звичайному режимі.

 

Також через аварію не могли піднятися з шахти 11 працівників КЗРК. Рішення було знайдено, о 04.30 людей було виведено із шахти з використанням противаг. Були знеструмлені котельні 17-го кварталу та 8-ї міськлікарні.

 

Але зараз пускові роботи там закінчені, починаємо розпалювання та подачу тепла. Щодо ще не підключених будинків. Роботи будуть проводитись без зупинок, за резервною схемою. Орієнтовно це доба. В іншому, ніч пройшла спокійно, ні на території міста, ні в прилеглих пунктах військових частин ворога не виявлено. Продовжуємо роботи зі зміцнення міста".

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: