11 людей, які опинились під завалами у Шипіловому на Луганщині, перестали виходити на зв’язок

ВАЖЛИВО
09.05.22 - 9:07

Російські окупанти обстріляли село Шипілове в Луганській області. Під завалами двоповерхового будинку опинилося 11 людей, які перестали виходити на зв’язок, - повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

“Пожежні загони проводили рятувальну операцію, скільки  дозволяла безпекова ситуація. Однак росіяни практично не зупиняють вогонь по мирних помешканнях наших жителів. Неможливо до кінця розібрати завали ані в Білогорівці, ані в Шипіловому. 8 травня 24 рази вони цілили по населенню Луганщини. У Сєвєродонецьку загинула жінка. У Білогорівці — два закарпатських волонтери. Серед постраждалих в Білогорівці, звісно, є діти. Як і поранену дитину з Привілля, їх госпіталізовано до Дніпра”, - зазначив Гайдай.

 

За словами очільника ОВА, ворог продовжує нищити промисловість та об’єкти критичної інфраструктури. Ввечері втретє снарядами ворог влучив у нафтопереробний завод. Протягом дня росіяни зруйнували потужності Попаснянського водоканалу, які ще функціонували.

 

"Тепер води не буде ні в містах і селах, підконтрольних уряду України, ні в окупованих в 2014 році", - підкреслив Сергій Гайдай.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: