144-кілограмова криворожанка мріє схуднути на проєкті «Зважені та щасливі» та стати мамою

ПОДІЯ
30.08.19 - 13:27

29 серпня стартував 9-й сезон популярного шоу для тих, хто бажає схуднути, «Зважені та щасливі». Цього року в проєкті бере участь й криворожанка. – СТБ.

У новому сезоні оновився склад команди: одним із тренерів став успішний кінопродюсер Іраклі Макацарія, а роль ведучої зайняла Аніта Луценко. Крім цього, учасники матимуть змогу не лише скинути зайві кілограми, а й спробувати побудувати особисті стосунки, чого не було у минулих сезонах.

 

Людмилі Чадновій з Кривого Рогу 33 роки, на зріст 168 см, вага 144 кг. Вона працює приватним підприємцем, прагне втратити майже 100 кг і важити 50 кг.

 

Жінка незаміжня, дітей не має, любить проводити дозвілля з друзями, співати пісні з папугою.

 

Людмила зізналася журналістам СТБ, що росла без рідного батька, а вітчим бив маму. У 13 років дівчина вмовила матір його вигнати, кілька разів подавала заяви до правоохоронних органів на вітчима, але мати знову його пробачала. З цим криворожанка пов’язує недовіру до чоловіків, тому їй і не вдається побудувати стосунки. Вона вирішила, що необхідно бути фінансово незалежною, щоб у жодному разі (навіть у декреті) не залежати від партнера. Дуже хоче стати мамою до 35 років і вийти заміж.

 

Зараз Людмила живе разом з матір'ю у будинку, який дівчина побудувала власним коштом. Вона – співвласниця кількох продуктових магазинів.

 

Також жінка займається благодійністю: купує дитячі речі та роздає їх малозабезпеченим. Пояснює це бажанням допомогти тим, хто зараз цього потребує, адже 1500–2000 гривень на місяць для неї не так багато, а для когось – значні кошти. На Новорічні свята купує дітям із дитячих будинків солодощі.

 

Серйозних стосунків у Людмили не було. Востаннє на побаченні вона була в 23 роки.

 

Найбільш тривалі стосунки тривали 3 місяці, але принесли лише розчарування.

Фото телеканалу "СТБ".

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: