17 годин відеоматеріалів досліджено. Завтра в Жовтневому суді допитають "криворізького маніяка"

РЕЗОНАНС
02.06.20 - 9:10

У справі "криворізького маніяка" завершили дослідження всіх матеріалів кримінального провадження, - повідомила пресслужба Жовтневого районного суду.

Колегія суддів завершила дослідження відеоматеріалів тривалістю близько 17 годин.

 

Йдеться про напади, зґвалтування, пограбування і вбивства молодих жінок у Кривому Розі, які тривали у нашому місті навесні-влітку 2018 року. Серія жахливих злочинів викликала неабиякий резонанс у суспільстві. 

 

Нагадаємо, тоді було скоєно 6 нападів на дівчат та жінок віком від 18-ти до 38-ми років. За словами поліції, зловмисник нападав ззаду, бив по голові, ґвалтував у неприродний спосіб і грабував своїх жертв. Дві жінки були ним убиті (задушені).

 

На допомогу місцевій поліції в розшуку маніяка залучали фахівців зі столиці, і ось влітку 2018 року криворізькі правоохоронці заявили, що затримали підозрюваного у серії цих злочинів – громадянина Б.

 

Підсудного обвинувачують за статтями: «Умисне вбивство», «Закінчений замах на зґвалтування», «Зґвалтування», «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом», «Розбій».

 

Після дослідження відеоматеріалів, наступним буде допит обвинуваченого. У судовому розгляді оголосили перерву, щоб дати обвинуваченому час підготуватися.

 

Наступне судове засідання призначене на 3 червня.

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: