174 км/год! На дорозі Дніпро-Кривий Ріг копи ловили 32-річного п'яного "шумахера"

ПРИГОДА
03.09.19 - 12:20

32-річний правопорушник пронісся трасою зі швидкістю 174 кілометри на годину, – повідомляє пресслужба патрульної поліції Кривого Рогу.

Копи, які несуть службу в Дніпрі, помітили автомобіль Audi. Легковик рухався зі значною швидкістю. Поліцейські за допомогою приладу Truecam зафіксували швидкість 174 км/год у місці, де діє обмеження. На вимогу патрульних водій не зупинявся, тому вони передали в радіоефір орієнтування й попередили колег, у напрямку яких рухався порушник.

 

У Кривому Розі на стаціонарному посту відрізку автодороги Дніпро-Кривий Ріг копи вчасно помітили цей автомобіль і зупинили. Керманич пояснив, що через значну швидкість навіть не помітив сигналу про зупинку.

 

Правопорушник був помітно п’яний, на пропозицію перевірити вміст алкоголю погодився. Результат газоаналізатора показав 4,67 проміле алкоголю в організмі. 

 

На водія склали протокол за ч. 2 ст. 130 – керування транспортним засобом в стані сп’яніння, постанову за ч. 4 ст. 126 – позбавлений права керування та за ст. 122 – перевищення швидкості КУпАП.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: