18 криворізьких спортсменів та 10 їхніх тренерів отримають стипендію за досягнення в спорті

ПОДІЯ
02.09.19 - 11:55

Криворізьким спортсменам – переможцям або призерам змагань, – та їхнім тренерам призначили щорічні стипендії. Грошову винагороду отримають 28 криворіжців: 18 спортсменів і 10 тренерів. Про це повідомила керуюча справами виконкому Тетяна Мала.

Загалом на виплати стипендій витратять 330 тисяч гривень.

 

Як ми вже повідомляли, найбільше коштів отримає самбістка Катерина Москальова, срібна призерка Європейських ігор, – 80 тисяч гривень. Її тренеру Сергію Шпілєву виплатять 40 тисяч гривень.

 

Більшості криворізьких спортсменів та їхніх наставників заплатять по 8 тисяч гривень. Тренер з кульової стрільби в ДЮСШ № 7 Олексій Виливаний отримає 12 тисяч гривень, а також його підопічна Вікторія Рибовалова, переможниця Чемпіонату Європи з кульової стрільби.

 

У нашому місті стипендії призначають провідним спортсменам, починаючи з 16 років, які є громадянами України, постійно проживають на території міста та досягли високих результатів на Олімпійських, юнацьких Олімпійських, Паралімпійських, Дефлімпійських, всесвітніх, Європейських іграх, Всесвітніх універсіадах, офіційних міжнародних (чемпіонати світу та Європи серед дорослих, молоді та юніорів), посівши перше – третє місця, або були учасниками Олімпійських та Паралімпійських ігор, або посіли перше місце на офіційних всеукраїнських змаганнях (чемпіонат України серед дорослих, молоді та юніорів) і їхнім тренерам.

 

Тренерам за підготовку спортсменів, які вибороли третє місце на Олімпійських та Паралімпійських іграх, – 150 000 гривень (спортсменам, які брали участь в Олімпійських та Паралімпійських іграх, – 150 000 грн та тренерам за підготовку спортсменів, які брали участь в Олімпійських та Паралімпійських іграх, – 75 000 грн).

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: