18 Полюховичів і 1 Лишній. Як на Рівненщині Полюховичів обирали

ЦІКАВО
27.10.20 - 15:23

У селі Серники Рівненської області 80% населення мають однакове прізвище. Як там розрізняють різних Полюховичів і чи може на виборах виграти не Полюхович?

На виборчу дільницю 25-го жовтня у селі Серники прийшли майже одні Полюховичі. Вони не родичі, та прізвища мають однакові, а у декого збігаються й імена та по батькові.

 

Полюховичі – виборці, Полюховичі – кандидати, навіть серед виборчої комісії лише троє – не Полюховичі. 

 

Самих Василів Івановичів Полюховичів тут - зо два десятки, але ще нікого тут не сплутали. Розрізняють за адресою, роком народження і сільськими прізвиськами.

На місцевих виборах у бюлетені були зазначені аж 18 кандидатів із таким прізвищем, та не лише в цьому селі, а й по всьому району.

 

Голова сільської ДВК - Полюхович, голова ТВК – теж Полюхович.

Однак, як запевнили журналістів ТСН, з цього приводу ще не було жодної скарги, ніхто не заплутався, а голосування минуло тихо й спокійно.

 

Кажуть, люди спочатку дивляться на партію, а в ній вже обирають "свого" Полюховича.

 

Іван Полюхович, який балотувався у цьому році, має конкурента, з яким у них збігається не лише прізвище, а й ініціали. Та чоловік не переймається, адже вони – кандидати від різних партій.

 

Але є серед всіх цих Полюховичів ще одне прізвище - В'ячеслав Лишній. І це не жарт, прізвище цього кандидата для місцини – дивина.

 

Джерело - ТСН.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: