18 травня Металургійний район Кривого Рогу святкуватиме на Єврофесті

АНОНС
23.04.19 - 9:41

Єврофест наближається. Захід традиційно подорожує районами, на черзі - Металургійний. Цьогоріч цікавинки чекатимуть на відвідувачів парку Богдана Хмельницького.

Торік свято відвідали 35 тисяч глядачів, у планах на цей рік — ще більші масштаби.

 

Єврофест у Кривому Розі обіцяє бути цікавим і насиченим. 18 травня в парку Богдана Хмельницького відбудеться дійство, до якого долучаться чимало гостей.

«Цього року підтвердили участь голова Ради Європи в Україні, генеральний консул Польщі, представники міст Руставі, Люблін, і ще низка поважних гостей. Готуємо, як завжди, локації найбільших держав Європи, молодіжна, дитяча, соціальна зони», — пояснює заступник міського голови Андрій Полтавець.

 

Порадує Єврофест і меломанів. Наразі ведуться перемовини про участь відомих музикантів у міському святі.

«Ведуться переговори з рядом зіркових гостей, яких запрошуємо до святкування. Уже декілька підтвердили свою участь. Але про це будемо анонсувати дещо пізніше», — додає Андрій Полтавець.

 

Ще одна фішка фестивалю — виступ стронгменів.

«Плануємо проведення всеукраїнського турніру з силових видів спорту в Кривому Розі. Перша частина свята має відбутися на парковці біля виконкому міськради. Приїдуть найсильніші люди України. А потім перейдемо до парку, де продовжимо наше святкування», - розповідає заступник міського голови.

 

Підготовка до свята набирає обертів. Долучитися може кожен, головна вимога - креатив та ідеї.

«Всі охочі зможуть представити власні локації, показати своє бачення, пропозиції. Ми відкриті й готові реалізовувати всі найцікавіші ідеї, щоби долучити мешканців до цього свята», - зазначив Андрій Полтавець.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: