20 років «Спалаху»: у Кривому Розі відбулася військово-патріотична гра

ПОДІЯ
02.05.19 - 11:16

Вже 20 рік поспіль у Покровському районі стартує військово-патріотична гра «Спалах». Започаткували її свого часу воїни-інтернаціоналісти.

Продовжують традицію учні вищих та професійно-технічних закладів міста. З початком змагань всіх привітала заступниця міського голови Валентина Бєрлін.

«Представляти на такому престижному змаганні свій навчальний заклад – це престижно. І ми можемо показати знання та вміння, і те, що є ще порох у порохівницях у наших козацьких нащадків», - зазначила Валентина Бєрлін. 

 

 

Спортивно-прикладні змагання, стрільба з пневматичної гвинтівки та з лука – окрім фізичної підготовки та військових навичок, помірятися можна було й інтелектом у конкурсі «Ерудит» та на стройовому вишколі з піснею.

«Спалах - це насамперед підготовка нашого молодого покоління патріотів для захисту України. Тут учасники проходять ті види змагань, які гартують їх як майбутніх захисників», - пояснив військовий льотчик першого класу, заступник голови Покровської районної ради ветеранів, полковник Микола Мантуленко.

 

 

Перемогу в багатьох дисциплінах та в загальнокомандному заліку отримала команда «Патріот» Дніпропетровського університету внутрішніх справ.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: