21 червня у Кривому Розі відбудеться благодійний забіг у допомогу онкохворій криворожанці

ТЕРМІНОВО
16.06.20 - 12:27

У неділю, 21 червня,о 17 00 у Кривому Розі відбудеться благодійний забіг «Коло надії» з метою зібрати кошти на лікування онкохворої криворожанки Людмили Чудик.

Забіг стартує від АТБ на мікрорайоні Гірницький - до кінотеатру Олімп і назад. Його організовує син Людмили, Руслан Чудик. Форма одягу - спортивна.

 

У Людмили Олександрівни - рак легені, який потребує вартісної та тривалої терапії. Родині самотужки не впоратись із проблемою, тож усіх милосердних криворіжців просять допомогти.

 

"На благодійний забіг я запрошую всіх охочих, хто бажає пробігти та приєднатися до збору коштів на лікування гарної людини, моєї матусі, чарівної жінки, бабусі, супервикладача і вчителя шкіл №№ 68 і 72. Інформуйте всіх друзів у фейсбуці, інших соцмережах. Родичів, знайомих і не знайомих. Під час цього забігу ми повинні зібрати якомога більше коштів на лікування! Я всіх закликаю зазирнути на мою сторінку у фейсбук. Долучайтеся, буде цікаво!» - запрошує Руслан.

 

«Найважче для хворої людини, це, мабуть, пережити період діагностування і сприйняти діагноз, - ділиться хвора криворожанка. - Особливо, коли він невтішний. Хочеться не думати про це, сподіваєшся, може, якась помилка. Але проходить короткий проміжок часу – і ти починаєш розуміти, що це факт. І тоді починається боротьба. Боротьба, якщо у тебе є плани на подальше життя, а у мене вони є. Я люблю життя. Я люблю його в різних барвах. І я готова за нього боротися. Але починаю розуміти, що якраз у цьому випадку один у полі - не воїн. Ні я, ні моя родина, ні найкращі друзі не зможуть мені на 100 відсотків допомогти, подолати ці важкі часи. Я лише радію з того, що врешті-решт є правильно поставлений діагноз і чітко визначений напрямок лікування. Воно дороговартісне, але результативне. Ми дуже вдячні і знайомим, і незнайомим людям, рідним, друзям, колегам за те, що підставили своє плече, за фінансову підтримку і добре слово".

 

Родина просить щирих серцем земляків допомогти: приєднатись до забігу та подарувати жінці шанс на життя! А тих, хто не зможе взяти участі в забігу, просять записати відео зі своєю пробіжкою і викласти в мережу з хештегом  #КОЛОНАДІЇ. 

Реквізити для допомоги Людмилі Чудик - нижче.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: