4 червня у боях на Херсонщині загинув криворізький воїн Олександр Петухов

ЖАЛОБА
07.06.22 - 16:35

4 червня у боях на Херсонщині загинув 48-річний криворізький воїн Олександр Петухов. Про загибель бійця повідомили у Саксаганському РТЦК та СП.

"Молодший сержант Петухов Олександр Олександрович, 1974 року народження, виявивши стійкість і мужність, поклав своє життя в бою за нашу Батьківщину в Херсонській області. Олександр був призваний на військову службу під час загальної мобілізації на початку березня. Висловлюємо найщиріші співчуття рідним, близьким, друзям та побратимам військовослужбовця", - зазначили у військкоматі.

 

До війни криворіжець працював бригадиром дільниці №10 гірничого департаменту «АрселорМіттал Кривий Ріг». Колеги згадують Олександра як чесну, принципову та відкриту людину, готову взятися за найскладніше завдання, опановувати нові технології підземної справи. Петухов мав величезний виробничий та життєвий досвід, був готовий прийти на допомогу іншим.

 

У лавах ЗСУ воїн почав служити з 2 березня. Близько двох місяців воював у Херсонській області. Загинув 4 червня...У бійця залишилися дружина та двоє дітей. 

 

Схиляємо голови в глибокій скорботі. Низький уклін воїну-захиснику!

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: