4 крісла. Криворіжець Арсеній Журавель вчора успішно виступив на "Голосі країни"

ГОРДІСТЬ
18.02.19 - 9:31

Криворіжець Арсеній Журавель вчора успішно виступив у 9-му сезоні талант-шоу "Голос країни".

Юнак блискуче виконав пісню "Take On Me" гурту "a-ha".

Свій проникливий виступ він присвятив мамі - відомій у нашому місті музикантці, керівниці зразкового колективу "Арт-студія "Дитячий світ" Наталії Журавель.

 

"Я закликаю усіх казати своїм мамам слова любові, а якщо ви далеко - просто зателефонувати. З 13 років я намагався виступати на заходах, щоб трохи заробити і полегшити життя мамі. Вона - приклад для мене. Я хочу стати відомим співаком не задля себе, а щоб подарувати безхмарне життя своїй мамі. Сподіваюсь, що "Голос країни" мені в цьому допоможе", - зізнався юний криворізький співак. 

 

"На десерт" шоу співака залишили недарма. Адже саме його вихід на сцену став найемоційнішим. Попри те, що у командах відомих тренерів (Потап, Тіна Кароль, Монатік і Дан Балан) залишилося зовсім обмаль місць, за криворіжця з потужним голосом розгорнулася справжня битва. Вже на перших десяти секундах розвернулися крісла Тіни і Потапа. Не забарилися і Дан з Монатіком. Усі 4 тренери по черзі співали дифірамби Арсенію, аби він зробив вибір саме на їх користь.

 

"Ви змусили мене підскочити з крісла і дослухати вас стоячи. У моєї мами жіноче прізвище теж Журавель. Це, мабуть, якийсь знак", - візначила Тіна Кароль.. 

 

Дмитро Монатік похвалив широкий діапазон хлопця: "Це непроста пісня, і ви впорались з піснею грандіозно".

Вибір Арсеній зробив на користь команди Олексія Потапенка. За лаштунками за нього вболівали мама і близькі друзі.

 

Свій талант юний криворіжець демонстрував уже не раз - він є неодноразовим лауреатом багатьох пісенних конкурсів.

У 12 років Арсеній дійшов до фіналу шоу «Україна має талант», здобувши прихильність глядачів оригінальним співочим образом маленького чарівника Гарі Поттера.

Відео виступу Арсенія можете преглянути нижче.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: