4 криворізькі вчителі взяли призові місця в обласному турі конкурсу «Учитель року»

ОСВІТА
06.03.19 - 11:55

4 педагоги з Кривого Рогу посіли призові місця в обласному турі конкурсу «Учитель року».

Вчителька предмету  «Основи здоров’я» гімназії №95 Людмила Потомахіна

 

 стала кращою у своїй дисципліні.

 

«Конкурс був дуже насичений, мені необхідно було пройти кілька етапів. Це методика і практика, тренінг і контрольна робота. Часу було обмаль,  працювали в жорстких умовах», - каже Людмила Потомахіна.

 

Тепер вона потрапить до переліку 12 учасників, які змагатимуться за перемогу в заключному етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року». Конкурсанти повинні будуть підготувати відеопрезентації. За ними і визначать переможців у фіналі конкурсу, який пройде у квітні в місті Полтава.

 

Виборола перемогу в обласному етапі й  учитель географії КЗШ №29 Мар’яна Казакова. П’ять років тому отримала диплом фахівця. Вона – наймолодша учасниця конкурсу. Посіла 3-тє місце.

 

Гідний результат – третє місце - показала викладачка КЗШ №31 Марія Гуменюк. Її відзначили у номінації «Учитель інклюзивного класу». У своїй школі була одним із перших педагогів, хто розробив методику інклюзивної освіти.

 

Друге місце у педагогічних змаганнях здобув учитель предмету «Захист Вітчизни» Сергій Русол. Поступився кількома балами Сергію Лозі з Кам’янського.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: