4 працівники-підрядники на "Арселорі" обпеклися гарячим паром. Коментар

КОМЕНТАР
26.02.19 - 11:00

Як ми повідомляли, учора на «АрселорМіттал Кривий Ріг» постраждали четверо працівників.

Сьогодні, на запит журналістів ТРК "Рудана", на підприємстві офіційно прокоментували подію.

 

"25 лютого (зміна з 7.00 до 19.00) в агломераційному цеху № 2 «АрселорМіттал Кривий Ріг» працювала бригада дозувальників гарячого повернення підрядної організації «КривбасМеталСтіл».

О 13.35 четверо її працівників спустилися на обслуговувальний майданчик для підготовчих робіт з планового прибирання технологічних просипів у міжконвеєрному просторі.

О 13.40 стався непередбачений викид гарячого пару з перевантажувальної тічки барабана гасіння повернення - у бік присутніх на майданчику працівників. У результаті, вони отримали термічні опіки тіла (попередній діагноз).

 

Після надання першої долікарської допомоги, каретами швидкої допомоги працівники були доставлені до лікувального закладу для подальшого обстеження і надання медичної допомоги. Адміністрація та колектив «АрселорМіттал Кривий Ріг» бажає працівникам якнайшвидшого одужання".

 

Валерій Гресько, керівник ТОВ «КривбасМеталСтіл»:

 

- Ми глибоко шкодуємо про те, що сталося. Постраждалі працівники отримають всю необхідну підтримку від нашого підприємства для реабілітації, включаючи компенсацію і медикаменти. Обставини нещасного випадку ще розслідують, про причини говорити поки рано, але вже зараз ми розробляємо комплекс коригувальних заходів, щоб не допустити подібного в майбутньому".

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: