4,73 проміле! Криворізькі водії сідають за кермо майже у стані алкогольної коми

ПРИГОДА
12.11.19 - 10:07

Вихідними криворізькі правоохоронці затримали трьох п’яних водіїв. Усі вони намагалися дати хабарі, щоб уникнути відповідальності, – повідомляє пресслужба патрульної поліції Кривого Рогу.

Близько 23-ї години 9 листопада копи зупинили автомобіль «ВАЗ 21099» за порушення правил дорожнього руху під керуванням 49-річного водія. Під час спілкування з чоловіком, патрульні помітили виражені ознаки алкогольного сп’яніння. Він погодився пройти огляд, результат склав 4,73 проміле. Водій почав пропонувати поліцейським хабар. На місце викликали слідчо-оперативну групу, а на водія склали адмінпротоколи за керування напідпитку.

 

Іншого такого ж порушника зупинили 10 листопада близько 9:00 у Металургійному районі. Від нього йшов сильний запах алкоголю, тремтіли пальці, його хитало. Від проходження медогляду на стан алкогольного сп’яніння чоловік відмовився. Крім того, 47-річний водій почав пропонувати патрульним хабар. На нього склали протокол та викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин справи.

 

Цього ж дня копи зупинили авто Тоyota Rav 4. Під час спілкування з водієм, інспектори помітили, що водій дуже п’яний. Натомість він почав пропонувати інспекторам хабар у сумі 5000 гривень.

 

На 45-річного керманича склали протокол та викликали на місце СОГ.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: