48-річний прапорщик із Кривого Рогу – серед захоплених у полон бойовиками українських військових

ВІЙСЬКОВІ
27.05.19 - 11:13

Нещодавно 8 українських військових потрапили у полон до бойовиків незаконних збройних формувань біля КПВВ «Новотроїцьке», – повідомляє волонтерка Дар’я Андрусенко-Якотюк на своїй сторінці у Facebook. Також вона розмістила поіменний список військових.

Серед полонених є і криворіжець – 48-річний прапорщик Віктор Шайдов. Інформацію про це нам підтвердили у Координаційному центрі допомоги.

 

 

«Стосовно ситуації на КПВВ «Новотроїцьке». Зранку 8 бійців 43 мпб «Патріот» вирушили у службових справах до ППД бригади, для звірки документів по окремих взводах мпб, жодна інформація не є секретною. До складу екіпажу входили бійці які проходили службу в мпб вже більш ніж два роки. Дуже хочеться наголосити, що жоден із військовослужбовців не мав із собою зброю, всі вони були у тверезому стані. Кожен з них розумів відповідальність своєї посади. Як сталося, що вони вирішили скоротити прокладений маршрут, наразі невідомо, як і той момент, чому на КПВВ у них не запитали напрямку та мети поїздки на лінію розмежування. Питань багато, але вони жодним чином не пов'язані з моральними та патріотичними якостями наших хлопців», – обурюється волонтерка.

 

 

Серед узятих у полон українських військових в: старший сержант Беспалий Роман, 37 років, старші солдати Пундор Борис, 54 роки, Горяінов Максим, 34 роки, Дуванов Кім, 47 років, Корсун Павло, 36 років, прапорщик Шайдов Віктор, 48 років, старші солдати Геймур Олександр, 24 роки та Гордійчук Юрій, 36 років.

Фото з відкритих джерел.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: