7 років – за розбій. 38-річний рецидивіст, погрожуючи ножем, обікрав літню криворожанку

КРИМІНАЛ
17.10.19 - 16:39

Колегія суддів Жовтневого районного суду ухвалила вирок 38-річному чоловікові за вчинення розбійного нападу (ч. 3 ст. 187 КК України), – повідомляє пресслужба суду.

Як з'ясувалося, в травні на зупинці громадського транспорту «Кільце 44-го кварталу» між двома чоловіками зав’язалася розмова. Одним з них виявися раніше неодноразово судимий криворіжець. Він дізнався, що його співрозмовник прямує до знайомої літньої жінки, щоб повернути борг. Зловмисник вирішив пограбувати бабусю та пішов разом з новим знайомим. Проте біля одного з будинків по вулиці Ватутіна хлопець попросив чоловіка зачекати на подвір’ї, поки він поверне борг.

 

Але обвинувачений, знаючи поверх, попрямував до квартири. Почувши голос молодика в одному з помешкань, він через незачинені двері зайшов усередину та одним ударом збив хлопця з ніг, від чого той втратив свідомість. Зловмисник взяв ніж зі столу та приставив його до шиї літньої жінки, вимагаючи у неї гроші. Коли потерпіла віддала йому готівку, він також зірвав з її шиї золотий ланцюжок з хрестиком та забрав золоті сережки.

 

На цьому криворіжець не зупинився та став вимагати у 60-річної потерпілої ще грошей, отримавши які, розпилив газовий балончик в обличчя жінки, вдарив її кулаком в живіт та покинув квартиру.

 

У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою провину у вчиненому злочині.

 

Суд призначив йому 7 років позбавлення волі з конфіскацією всього особистого майна.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: