Активний, завзятий і знаєш англійську? Криворізька молодь може стати делегатами в ООН

ЦІКАВО
22.05.20 - 12:07

Мешканців Дніпропетровщини від 20 до 27 років запрошують взяти участь у відборі кандидатів у молодіжні делегати в ООН. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.

Заявки приймають до 12 червня 2020-го.

«Участь у програмі – це гарна можливість познайомитися з українськими дипломатами та найактивнішими молодими людьми з усього світу. Отримати корисні навички у сферах проєктного менеджменту та комунікацій, аналітики і публічної дипломатії. А ще – шанс представити Україну у Генасамблеї ООН. Тож запрошуємо молодь Дніпропетровщини подавати заявки», – сказали в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської ОДА.
 

Щоб взяти участь у відборі, слід заповнити онлайн-анкету та аплікаційну заявку, підготувати резюме та надіслати на електронну пошту ua.youthdelegate.un@gmail.com.

 

Серед основних вимог до кандидатів – мати українське громадянство, досвід роботи у молодіжній сфері та гарно володіти англійською мовою.
 

Програму реалізовує Фонд родини Богдана Гаврилишина у співпраці з Міністерством молоді та спорту України та Міністерством закордонних справ України.

 

Більше – на сайті або у Facebook.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: