Антивандальні зупинки? Та не питання для криворізьких вандалів! Бий, ламай, трощи!

СОЦІУМ
13.06.20 - 9:53

На початку травня у нашому місті встановили зупинкові павільйони нового зразка - антивандальні, виготовлені з загартованого скла та сталі.

Завдяки такому дизайну вони органічно вписалися в міське середовище, а водії мали змогу тримати в полі зору тих, хто очікує на транспорт.

 

Участь у розробці дизайн-концепту узяв створений у складі Інституту розвитку міста Кривого Рогу відділ просторового розвитку та урбаністики.

 

Сучасні павільйони з'явились і на житломасиві Південного ГЗК. Але для криворізьких вандалів ні загартоване скло, ні сталь - не перепона.

 

Їх уже розтрощили на друзки...

 

Світлинами побитого павільйону криворіжці поділилися у соцмережах.

"Ось тримайте, мешканці ПівдГЗК, нову викувану лавку, чисту урну зі сміттєвим пакетом, новий пляж і чудові скульптури, нові спортивні й дитячі майданчики. Ламайте! Бийте! Все для вас! Ми тонемо у власному лайні, і нас це влаштовує. Ми так звикли. Пробачте, накипіло", - висловила своє обурення криворожанка Лора Алферова.

 

"Немає слів, одні питання .. ????? Вистачило всього лише на місяць, а в планах і мріях - установлення ще чотирнадцяти !!!! Чи варто? Для кого це все робиться? Що за люди живуть поруч з нами? Чому? Навіщо? .... Але все таки, впевнений - хороших, нормальних людей все ж більше! Виправимо, зробимо, все одно ... на зло всім моральним виродкам! Давайте берегти те, що маємо, давайте примножувати, ставитись до нашого спільного як до свого, тоді ... тільки тоді будемо жити краще ... Все буде добре. Хороших людей більше, щиро вірю!" - прокоментував прикру ситуацію голова Інгулецького району Сергій Жеребило.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»