Автовокзали Кривого Рогу відновили роботу на внутрішньообласних та приміських маршрутах

АКТУАЛЬНО
25.05.20 - 12:27

Сьогодні - перший день, як відновили свою роботу автовокзали нашого міста, які були закриті з 18 березня через карантин. Поки що транспорт курсує внутрішньообласними та приміськими маршрутами. 

З автовокзалу на вул. Лермонтова відправляються приміські, а з головного автовокзалу - внутрішньообласні маршрути.

 

"Виходять у рейс автобуси Кривий Ріг - Дніпро, на Зеленодольськ, Верхньодніпровськ та П'ятихатки, - розповіла нашим журналістам начальниця автовокзалу Інна Мар’янченко. - Завантажуємо маршрути за можливості, бо потік пасажирів ще поки слабкий, хоча ми й намагалися якомога ширше поінформувати людей -  у ЗМІ та в соцмережах - про відновлення роботи. Працюємо з дотриманням карантинних вимог - маємо засоби захисту, всюди встановлені дезінфектори, лавки та сидіння в залі - закриті. Усі працівники - у ЗІЗ, для відвідувачів нанесена розмітка відстані 1,5 метра одне від одного. Проводимо дезобробку території. Контролер усе перевіряє при посадці і робить необхідні зауваження людям щодо масок. Щопівгодини диспетчер нагадує про вимоги карантинних обмежень і оголошує інформацію про завантаження автобусів. Ми цілком готові приймати пасажирів, тож ласкаво просимо!"

 

Нагадуємо криворіжцям, що пасажири обов'язково мають бути в масці і, бажано, в рукавичках.

 

Щодо людей, які брали квитки попередньо і мають їх на руках, - вони залишаються дійсними, - пояснюють на автовокзалі.

 

Як ми писали, з 22 травня у Кривому Розі поновили роботу міського транспорту без спецперепусток, у звичайному режимі.

 

Як заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій, при позитивній епідемічній ситуації вже з 1 червня в Україні можливе відновлення залізничних перевезень.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: