Багіра знайшла убивцю? Поліція розповіла, як криворіжець зарізав свого товариша

КРИМІНАЛ
23.02.21 - 13:46

Поліція Кривого Рогу затримала чоловіка, який намагався приховати вбивство свого знайомого. Сьогодні поліцейські розповіли подробиці злочину, які їм вдалося встановити у ході слідства. 

Як ми писали, вночі 21 лютого патрульним повідомили про вбивство на вул. Незалежності України. 61-річний чоловік зателефонував і розповів поліції, що він нібито виходив з оселі, а коли за 2 години повернувся, знайшов удома скривавлене тіло чоловіка.

 

За словами поліцейських, убивство сталося ввечері 21 лютого в одній із квартир Довгинцівського району. Під час спільного вживання спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка.

У нападі люті 61-річний власник квартири схопив ніж та вдарив знайомого декілька разів по шиї, обличчю та руках. Від отриманих травм чоловік помер на місці, а зловмисник повідомив поліції про "виявлення у квартирі тіла невідомого".

 

На місці злочину працювала слідчо-оперативна група з кінологом та службовою собакою – німецькою вівчаркою Багірою. Оглянувши квартиру, правоохоронці встановили, що до смерті чоловіка може бути причетний сам заявник. Поліцейські у помешканні знайшли кухонний ніж зі слідами крові та помітили на руках власника квартири плями червоного кольору. Службовий пес взяв слід від тіла померлого та декілька разів підводив поліцейських до ймовірного підозрюваного.

 

Власника квартири затримали та повідомили про підозру у вбивстві. Вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, - інформують у Криворізькому районному відділенні поліції.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Якщо вину доведуть, криворіжця можуть покарати позбавленням волі на строк до 15 років.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: