Берегиня душі. Доброчинці вручили дітям портфелі та сертифікати на канцтовари

БЛАГОДІЙНІСТЬ
30.08.21 - 16:40

Тепле спілкування і приємні подарунки - таким запам'ятається завершення літа родинам, об'єднаним Громадською організацією "Берегиня душі". До Дня знань, благодійники передали діткам портфелі та сертифікати на придбання канцтоварів для школи. 

Зустрічі напередодні Дня знань у колі ГО "Берегиня душі" - ініціатива, яку кілька років тому започаткував Костянтин Павлов. Цей доброчинний проєкт залишиться у традиціях організації, кажуть у "Берегині душі". Сьогодні пам'ять про трагічно загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова вшанували хвилиною мовчання.

 

"У пам'ять про нього ми маємо продовжувати його благодійні проєкти, все те добро, яке він робив. Нас поєднує не лише цей захід, у нас був і відпочинок, і конкурси. Ми з Костянтином Юрійовичем йшли пліч-о-пліч по життю: і ялинку для дітей наряджали у мера в кабінеті, і бал влаштовували, і День захисту дітей проводили", - згадує Яна Шермук, голова ГО "Берегиня душі".

 

Зібрання напередодні 1-го вересня - це тепле спілкування та святкова атмосфера. А ще - подарунки, на які чекають чимало дорослих та малих. В осередку - сім'ї, що опинилися у складних життєвих обставинах, багатодітні родини та сім'ї, які виховують особливих дітей.

 

Вікторія Корольова - мати п'яти доньок. Двоє з них, близнючки Надійка та Любов, вже післязавтра вперше підуть до школи. Кожна - з новеньким рюкзаком. Разом із сестричками, власниками портфелів для школи стали ще десятеро дітей. Наплічники першачкам вручили представники Фонду Вілкула "Українська перспектива". Традиція, яку започаткував Костянтин Павлов, буде продовжена, - запевняють доброчинці.

 

"Ми вважаємо, що дуже важливо в цих умовах зберегти для людей ті принципи і систему цінностей, які Костянтин Юрійович підтримував щодо соціально незахищених верств населення, важливо допомагати людям у складних життєвих обставинах", - переконаний Олег Жицький, представник Фонду Вілкула "Українська перспектива".

 

Разом із портфелями, першачки отримали сертифікати на придбання канцтоварів до школи. Власниками ще 140 сертифікатів стали школярі різного віку.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: