Безкоштовні курси з англійської проходять більше 30-ти АТОвців Дніпропетровщини

ВІЙСЬКОВІ
18.06.19 - 13:56

Можливістю вивчити англійську мову для особистого або професійного розвитку скористалися понад 30 АТОвців Дніпропетровщини. Незабаром ще майже 70 військових приєднаються до мовних курсів. Заняття для ветеранів організувала Дніпропетровська ОДА.

«Для ветеранів АТО участь у такому освітньому проекті – гарна нагода не лише вивчити іноземну мову, а й поспілкуватися з однодумцями та швидше призвичаїтися до мирного життя. Охочих взяти участь у курсах було чимало, тож будемо продовжувати цей проект і надалі», – сказала начальниця управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Шуліка.

 

Учасників розподілили на 3 групи за рівнем підготовки – від початкового Elementary до середнього Intermediate. У кожній – 10-11 людей. У програмі – граматичні вправи, завдання на поповнення словникового запасу та побудову діалогів, ігри.

 

«Всі учасники дуже вмотивовані. Знаю, як складно дорослим знайти вільний час на навчання та виконання домашніх завдань. Тому дуже пишаюся кожним студентом», – розповіла викладач курсів Ганна Манжула.

 

Загалом курс складається з 36-ти занять. «Студенти» займаються 3 рази на тиждень по півтори години.

 

«У 2014-му я отримав поранення, десь після того і почав вивчати англійську. Хочу працювати в ІТ-сфері, а там знання мов дуже потрібне. Навіть професійна література майже вся іноземна», – розповів слухач курсів Денис Чепіга.

 

Курси з англійської мови Дніпропетровська ОДА організовує з 2015 року. Їх вже пройшли понад 400 АТОвців.

 

Детальну інформацію щодо актуальних проектів для бійців та членів їхніх родин можна отримати за телефоном: 068-679-89-61.

 

 

Як ми раніше писали, на Дніпропетровщині створили корисний портал для АТОвців та переселенців. На сайті доступні розділи - робота, освіта, пільги та проекти.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: