Білоруський бізнес зацікавлений співпрацею з криворізькими підприємствами

БІЗНЕС
28.08.19 - 15:51

Сьогодні до Кривого Рогу з діловим візитом завітала делегація підприємців з Білорусі. У її складі - представники п"яти компаній, налаштованих працювати на криворізькому промисловому ринку. 

Учора - перемовини у Дніпрі, сьогодні - візит до Кривого Рогу.

Представники п"яти великих білоруських компаній здійснюють ділову поїздку регіоном. Головна мета - налагодження зв"язків та спілкування з українськими колегами-підприємцями. 

 

"Кривий Ріг активно працює над залученням додаткових інвестицій до міста і підтримки наших підприємств - великого і середнього бізнесу, налагодження міжнародних зв"язків і посилення бізнес-зв"язків, бізнес-впливу. Сьогодні ми, співпрацюючи з торгово-промисловою палатою Кривого Рогу і України, у співпраці з білоруською палатою організували зустріч промислових підприємств Білорусі і Кривого Рогу", - пояснив Андрій Полтавець, заступник міського голови.

У складі білоруської делегації - представники різних видів бізнесу. Це і добре знайомі криворіжцям гіганти, і відносні новачки на нашому ринку.

 

"Ми налаштовані на те, що за підсумками перемовин буде налагоджуватися взаємовигідна співпраця. Докладаємо зусиль, щоб товарообіг між нашими країнами збільшувався", - зауважує Віталій Жук, начальник відділу зовнішньоекономічної діяльності Мінського відділення Білоруської торгово-промислової палати.

 

Ключовим моментом візиту білоруських гостей стало спілкування з колегами з великих промислових підприємств Кривого Рогу. 

 

 
 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: