Бізнес без бар'єрів. У виконкомі Саксаганської райради відбудеться безкоштовний семінар для підприємців

БІЗНЕС
15.03.19 - 10:25

У межах реалізації місцевої політики з розвитку підприємництва 21 березня 2019 року, об 11.00, у виконкомі Саксаганської районної у місті ради (вул. Володимира Великого,32) відбудеться безкоштовний інформаційний семінар для суб’єктів господарювання міста, керівників, членів об’єктів інфраструктури підтримки підприємництва на тему «БІЗНЕС БЕЗ БАР’ЄРІВ: ЩО ТРЕБА ЗНАТИ ПІДПРИЄМЦЯМ ПРО ВЕДЕННЯ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ».

Захід присвячений розгляду питань щодо проведення перевірочної роботи органами фіскальної служби,  застосування комплексних перевірок, реєстраторів розрахункових операцій, податкової знижки та її отримання; виконання  Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»; направлення застрахованих осіб на реабілітаційне лікування за рахунок коштів Фонду соціального страхування України тощо.

 

Інформаційні партнери: управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради, ПП «Видавничий Будинок «Володимир Дудник» (газета «Приватний підприємець»).

Учасників забезпечать роздатковим інформаційним матеріалом.

 

За додатковою інформацією звертатися до управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міськради за тел. (0564) 92-25-89.

 

Управління розвитку підприємництва запрошує всіх охочих узяти участь в заході,  початок реєстрації о 10.30.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: