Бомба на колесах. На дорогах Кривого Рогу помітили «ГАЗель» з газовим балоном на мотузках

ПРИГОДА
09.09.19 - 12:45

Фото іржавої автівки в аварійному стані виклали у соцмережу користувачі. На світлинах видно, що до дна машини газовий балон прив'язаний... мотузками.

У коментарях до світлини люди обурюються технічним станом автомобіля і кричущим недбальством водія.

 

"Жах, це ж просто бомба на колесах, пора повернути технічний огляд", - нарікають криворіжці.

 

Страшно уявити, якими небезпечними для життя людей можуть бути наслідки, якщо газовий балон відірветься з тих мотузок...

 

Дехто з дописувачів помітив цю ж ГАЗель, коли вона перевозила у салоні величезну спиляну деревину.

 

Такий спосіб приєднання газового балону - мотузком - поширений і в криворізьких маршрутках, - кажуть люди.

 

«Якось раз їхав на 266-ій, і всю дорогу ми з колегою роздумували, що це там таке торохтить? Поки водій по телефону комусь сам не сказав, що, мабуть, зійде на годину з маршруту, бо його машина тре балонами об асфальт. Вийшли на найближчій зупинці і три, які залишились, пройшли пішки. Та ну його!» - написав один із коментаторів.

 

Нагадаємо, що обов‘язковий техогляд в Україні відмінили у 2011 році. Як виняток, залишили огляд вантажівок та маршруток.

 

У 2015 році Міністерство інфраструктури запропонувало ввести обов‘язкову перевірку технічного стану легкових авто і причепів з 2019 року.

 

З цього року техогляд повинні проходити: легкові автомобілі, які використовуються для перевезення вантажу, або пасажирів, з метою отримувати прибуток, вантажівки та причепи, автобуси і спеціальні транспортні засоби, які перевозять небезпечні вантажі, усі авто, які працюють у службі таксі.

 

Фото з соцмереж.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: