Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О. Вілкула

ВАЖЛИВО
25.04.22 - 22:44

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу О. Вілкул - про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 25 квітня.

ГОЛОВНЕ:

 

– За останню добу значно збільшилася інтенсивність обстрілів із боку противника. Так, уночі було два прильоти зі «Смерчів» на околиці села Новолатівка. Сьогодні обстріляні наші території в районі Зеленодольської громади, населених пунктів Новопавлівка, Нововоронцовка, Трудолюбівка, Князівка ​​та інших. Жертв, слава Богу, немає.

 

- Орки сьогодні кілька разів намагалися переходити в атаку на лінії зіткнення, що проходить усередині Херсонської області, з використанням бронетехніки та піхотних підрозділів. Завдяки мужності та героїзму наших солдатів успіху не мали. Ворог відступив, зазнавши значних втрат у техніці та живій силі.

 

- Робота з посилення всіх ліній нашої багатоешелонованої оборони продовжується постійно. Будуються нові оборонні споруди. На сьогодні це вже кілька сотень обладнаних за всіма правилами військової інженерії об'єктів. Понад 100 одиниць важкої техніки працює також постійно.

 

- Зріс потік біженців із Херсонської області. Їм забезпечується вся необхідна допомога. За розповідями людей, що вирвалися з окупації, орки влаштовують там просто справжнє свавілля. Пограбування, тортури, вбивства та викрадення людей - для варварів це норма. І вони не дотримуються жодних міжнародних норм і зобов'язань.

 

- Звертаю увагу криворіжців – ви можете здавати квартири або поселяти у себе біженців. Є держпрограма, і держава за це компенсує вам витрати на комуналку. Ви можете знайти більш детальну інформацію на сайті міськради. Ми один народ, одна країна, повинні і допомагатимемо одне одному.

 

Віримо у Перемогу, зберігаємо витримку та спокій.

Нудної вам ночі, дорогі земляки!

Слава Кривбасу та Слава Україні!

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: