Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 10 травня

ВАЖЛИВО
10.05.22 - 22:23

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула про ситуацію на вечір 10 травня.

ГОЛОВНЕ:

 

  • Ситуація у Кривому Розі та Криворізькому районі стабільна та перебуває під повним контролем Збройних Сил України та Військової адміністрації.

 

  • Попри передислокацію сил і поповнення частин, що проводиться ворогом протягом останніх тижнів, плани орків щодо просування з південного напрямку зазнають невдачі. Завдяки мужності та вмілим діям наших військових ворог зазнає значних втрат у живій силі та техніці. На території Криворізького району та області – ворога немає.

 

  • Орки продовжують тактику випаленої землі та обстріл мирних населених пунктів на всій лінії зіткнення.Сьогодні нашій поліції вдалося вивезти з Великої Костромки жінку, у якої пологи почалися буквально під обстрілами. Слава Богу, все гаразд. Прямо в машині швидкої допомоги народилася дівчинка. Разом із мамою вони під наглядом медиків.Загалом у нас у місті з початку війни вже народилося 732 дитини – 381 хлопчик та 351 дівчинка. Ми зробимо все для того, щоб швидше наблизити перемогу, і ці діти ніколи не почули слово «війна».

 

  • Триває серйозна робота щодо зміцнення наших позицій та матеріально-технічного забезпечення військових. У місті працює вся інфраструктура, місто посилено патрулюється зведеними нарядами Поліції та Нацгвардії.

 

  •  Важливо! У Кривому Розі та Криворізькому районі, за погодженням із Головою Дніпропетровської ОВА В.М. Резніченко, комендантська година скорочуватися не буде. І, як і раніше, діятиме з 22.00 вечора до 05.00 ранку. Я впевнений, ви розумієте правильність такого рішення - фронт у нас поряд, всього за 50 кілометрів від міста.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: